Luistervoorbeeld

Schemerspel

Auteur Arnaldur Indridason
Voorlezer Mathijs Deen
Speelduur 9u 37m 12s
€ 11,99

Beschrijving

Zomer 1972. Reykjavík is in rep en roer. In de Laugardalshal zal het wereldkampioenschap schaken beginnen en in de stad wemelt het van de buitenlanders. De Koude Oorlog is op zijn hoogtepunt en vertegenwoordigers van oost en west begeleiden hun mannen, Spassky en Fischer, naar het schaakbord. Terwijl de voorbereidingen in volle gang zijn, wordt een jongen in de bioscoop het slachtoffer van een brute aanval. De politie heeft het buitengewoon druk. Toch wil Marion Briem, die het onderzoek van de zaak leidt, er hoe dan ook achter komen welke tweekamp hier, met een mensenleven als inzet, wordt uitgevochten.

Details

ImprintVolt
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 1 februari 2020
ISBN 9789021421131
Taal Nederlands
Speelduur 9u 37m 12s
Bestandsgrootte 528 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Recensies uit de pers

'Nummer 1 op de lijst van de beste schrijvers van misdaadromans van deze tijd. Hij is een meesterverteller.' - The Guardian

Over de auteur
Photo Arnaldur Indridason
Arnaldur Indridason

Arnaldur Indridason (Reykjavík, 1961) is historicus en schrijver. Hij is winnaar van de Martin Beck Award (voor de beste thriller in Noord-Europa) en de CWA Gold Dagger Award (de grootste prijs voor het spannende boek). Van Indridasons boeken zijn wereldwijd elf miljoen exemplaren verkocht. Ook in Nederland en Vlaanderen zijn het bestsellers. In de jaarlijkse thrillergids van Vrij Nederland kregen twee van zijn boeken het maximale aantal van vijf sterren toebedeeld.

Toon aanbod