Luistervoorbeeld

Liefdeslevens

SerieBritish Love deel 2
Auteur Josie Lloyd, Emlyn Rees
Spreker Willemijn de Vries
Speelduur 11u 47m 44s
€ 11,99

Beschrijving

'Lost Soul's Point' is de toeristische naam voor het hoogste punt van de woeste, door weer en wind geteisterde kliffen in het kustplaatsje Shoresby. In 1871 is hier een groot herenhuis afgebrand, en vele jaren later raken precies op deze plek de levens van vier heel verschillende mensen met elkaar vervlochten.
Ned is de architect die Appleforth House steen voor steen restaureert, maar tegelijkertijd geen idee heeft hoe hij zijn eigen gebroken hart moet repareren. Ellen is een filmmaker die een documentaire over andermans lijden aan het maken is, maar zich gedwongen ziet haar eigen geluk tegen het licht te houden. Jimmy wordt met vallen en opstaan groot; hij leert omgaan met een onbeantwoorde liefde en de herinnering aan zijn overleden beste vriend. En de zeventienjarige Verity wordt voor het eerst van haar leven smoorverliefd, en beseft niet hoe hard ze nog zal vallen...
Liefdeslevens vertelt hoe deze vier mensen hun verleden onder ogen leren zien en, soms met behulp van elkaar, aan een andere toekomst bouwen. Het is een meeslepend verhaal over echte liefde en nieuwe kansen.

Details

ImprintVolt
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 5 augustus 2021
ISBN 9789021430379
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 47m 44s
Bestandsgrootte 972 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.