Unity
Unity

Unity

Louisa Cannon vergezelt de Mitfords op hun reis, maar ze zijn nog niet lang onderweg als een van de passagiers op brute wijze wordt vermoord en ze bij het onderzoek betrokken raakt. Al snel worden er twee personen verdacht, maar Louisa betwijfelt of ze schuldig zijn.

Serie

Auteur

Jessica Fellowes

Spreker

Marjolein Algera

Speelduur

10 uur 42 min

€ 13,99

Beschrijving

Het is 1933 en Louisa Cannon is dolgelukkig: ze is getrouwd met haar grote liefde, rechercheur Guy Sullivan, en doet een opleiding tot stenograaf. Maar dan wordt ze benaderd door een geheimzinnige man die haar vraagt om de Mitford-zussen Diana en Unity, die lid zijn van de Britse Unie van Fascisten, te bespioneren tijdens een cruise die ze een paar weken later zullen maken. In eerste instantie weigert ze, maar de man benadrukt dat de toekomst van Engeland op het spel staat.

En zo vergezelt ze de Mitfords even daarna op hun reis. Ze zijn nog niet lang onderweg als een van de passagiers op brute wijze wordt vermoord en Louisa bij het onderzoek betrokken raakt. Al snel worden er twee personen verdacht, maar Louisa betwijfelt of ze schuldig zijn. Terwijl ze probeert om haar missie en het onderzoek te combineren, raakt ze steeds verder verstrikt in een web van geheimen en tegenstrijdige belangen.

Twee jaar later begint de rechtszaak tegen de verdachten. Zal het recht zegevieren, of loopt de echte moordenaar nog vrij rond?

Details

Imprint

Volt

Uitgever

Singel Uitgeverijen

Publicatiedatum

18 juni 2021

ISBN

9789021435718

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 42 min

Bestandsgrootte

882 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Meer auteur Jessica Fellowes Bekijk alles

Deborah

Jessica Fellowes

€ 13,99
Jessica
5.0

Jessica

Jessica Fellowes

€ 13,99
Diana
5.0

Diana

Jessica Fellowes

€ 13,99
Pamela
4.5

Pamela

Jessica Fellowes

€ 13,99

Meer spreker Marjolein Algera Bekijk alles

Sterrenstof

Sterrenstof

Tatiana de Rosnay

€ 14,99
Bedrog

Bedrog

Danielle Steel

€ 14,99
Vriendinnen voor het leven
€ 14,99
Ik zie je overal

Ik zie je overal

Lisa Gardner

€ 15,99