Luistervoorbeeld

De Moomins en de onzichtbare gast

Auteur Tove Jansson
Spreker Flip van Duijn
Speelduur 18m 42s
€ 9,99

Beschrijving

In de Moominvallei is iedereen welkom. Dus wanneer Toe-Tikkie op een regenachtige avond voor de deur staat met een onzichtbare gast, Ninni, doen de Moomins er alles aan om hun bijzondere gast zich thuis te laten voelen. Door Ninni met liefde op te vangen proberen de Moomins haar weer zichtbaar te maken en haar veilig te laten voelen binnen de Moomin-familie.
Deze unieke hervertelling is gebaseerd op misschien wel het ontroerendste verhaal The Invisible Child van de Finse kinderboekenauteur Tove Jansson. Een nieuwe generatie lezers zal wederom genieten van hun ontmoeting met de lieve Moominfamilie en hun vrienden.

Details

ImprintVolt
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 17 november 2021
ISBN 9789021461014
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 18m 42s
Bestandsgrootte 17 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Tove Jansson

Tove Marika Jansson (1914–2001) is een Zweedstalige Finse auteur en illustrator van onder andere kinderboeken en stripverhalen en kunstschilder. Ze is vooral bekend geworden van de Moeminboeken -kinderboeken en stripverhalen over Moem. Ze schreef daarnaast ook literatuur voor volwassenen.

Voor haar gehele oeuvre ontving ze de Hans Christian Andersenprijs. Een groot deel van haar werken is vanaf de jaren '70 door Cora Polet (pseudoniem van: C.W. Appel) naar het Nederlands vertaald.

Toon aanbod