En dan nu het goede nieuws...
En dan nu het goede nieuws...

En dan nu het goede nieuws...

Op naar de toekomst

Nu we de groene spruiten van een postpandemische wereld beginnen te zien, is Ruby Wax' slimme en geestige 'En dan nu het goede nieuws...' de blauwdruk die we allemaal nodig hebben om een vriendelijkere wereld te bereiken.

Auteur

Ruby Wax

Spreker

Miryanna van Reeden

Speelduur

7 uur 11 min

€ 12,99

Beschrijving

'Dit boek hebben we harder nodig dan ooit.' - Nigella Lawson

Nu we de groene spruiten van een postpandemische wereld beginnen te zien, is Ruby Wax slimme en geestige En dan nu het goede nieuws... de blauwdruk die we allemaal nodig hebben om een vriendelijkere en empathischere wereld te bereiken.

Aan de hand van praktische lessen geeft Ruby lezers de mogelijkheid om positieve verandering te creëren en voorziet ze ons allemaal van een broodnodige tonic voor een betere geestelijke gezondheid en een beter welzijn.

De afgelopen drie jaar sprak Ruby mensen die het voortouw nemen in de nieuwste innovaties en zich inzetten voor een betere toekomst voor de mensheid. Van de gemeenschappen die worden ontworpen om eenzaamheid uit te roeien en de bedrijven die het geluk van hun werknemers vooropstellen, tot de indrukwekkende AI-technologie die kinderen met leermoeilijkheden helpt en de alfabetiseringsgraad naar een hoger niveau tilt. En dan nu het goede nieuws... destilleert Ruby's inspirerende bevindingen tot belangrijke praktische tips voor iedereen.

Details

Imprint

Volt

Uitgever

Singel Uitgeverijen

Publicatiedatum

16 maart 2022

ISBN

9789021468167

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 11 min

Bestandsgrootte

592 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Miryanna van Reeden Bekijk alles

Klein huiselijk leed VI

Sylvia Witteman

€ 7,99

Klein huiselijk leed V

Sylvia Witteman

€ 7,99

Klein huiselijk leed IV

Sylvia Witteman

€ 7,99
Voor een glimlach - novelle
€ 6,99