Luistervoorbeeld

Een wilde nacht

SerieSin deel 3
Auteur Elle Kennedy
Spreker Saskia Lammers
Speelduur 6u 56m 12s
€ 7,99

Beschrijving

Lust op het eerste gezicht...

Op het moment dat AJ Walsh in zijn bar een sexy dame vol tattoos voorbij ziet lopen, is het lust op het eerste gezicht. AJ heeft een reputatie als een brave, keurige man: hij houdt deuren open voor dames, neemt voor zijn date een bosje bloemen mee en heeft nooit onenightstands. Maar voor deze verleidster met knalrode lippen en ondoorgrondelijk donkere ogen wil hij alles doen wat ze maar wil, ook als het buiten zijn comfortzone is.

Brett Conlon probeert haar familie ervan te overtuigen dat ze haar roekeloze en wilde kant voorgoed achter zich heeft gelaten. Wie kan haar beter helpen haar reputatie op te vijzelen dan AJ, de ideale schoonzoon? AJ blijkt echter heel anders te zijn dan Brett verwacht, en hun ene wilde nacht leidt tot een hele hoop problemen.

Een wilde nacht maakt deel uit van de erotische Sin-trilogie van internationale bestsellerauteur Elle Kennedy. Alle delen zijn los te lezen. De andere delen heten Een hete nacht en Een onvergetelijke nacht. Elle Kennedy (onder andere bekend van megasucces De deal) schrijft heerlijke romantische verhalen vol humor.

Details

ImprintVolt
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 9 augustus 2022
ISBN 9789021470467
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 56m 12s
Bestandsgrootte 571 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Elle Kennedy

Elle Kennedy (1982) is een populaire New Adult-auteur. Ze studeerde Engels aan York University en woont in Toronto, Canada.

Toon aanbod