Verloren pelgrim
Aanbieding
Verloren pelgrim

Verloren pelgrim

Langs de camino naar Santiago de Compostella wordt een Amerikaanse priester dood aangetroffen; zijn keel is doorgesneden. De laatste persoon met wie hij is gezien is de Nederlander Johannes Ordelman.

Auteur

Wim Bax

Spreker

Kevin Hassing

Speelduur

7 uur 33 min

€ 12,99 € 6,49 50% korting

Beschrijving

Shortlist NBD Biblion Gouden Strop 2024

Wandelen is gezond, tenzij de dood je op de hielen zit...

In een kerkje aan de camino naar Santiago de Compostella wordt een Amerikaanse priester dood aangetroffen; zijn keel is doorgesneden. De laatste persoon met wie hij is gezien is de Nederlander Johannes Ordelman. Als de politie Johannes oppakt, blijkt dat hij al meer dan twee jaar rondzwerft op de beroemde pelgrimsroute.

Bruno Mena Solano, hulpverlener bij de psychiatrische crisisdienst, wordt door de politie gevraagd om met Johannes in gesprek te gaan. Johannes beweert dat hij niet terug naar huis kan, omdat hem door hogere machten een taak is opgelegd. Hij nodigt Bruno uit om zijn verhaal zonder vooroordelen aan te horen, en vertelt hem alles over zijn missie op de camino. Naarmate Bruno meer leert over de wonderlijke ervaringen van Johannes, heeft hij steeds meer moeite om te bepalen wat echt is en wat niet. Heeft Johannes een onschuldige psychische aandoening, is hij een psychopaat die zijn verhaal gebruikt om weg te komen met moord, of is er misschien toch iets anders aan de hand?

'Verloren pelgrim' is de spannende tweede thriller van Wim Bax. Zijn debuut 'Hou het stil' werd o.a. genomineerd voor de MAX Bronzen Vleermuis.

Details

Imprint

Volt

Uitgever

Singel Uitgeverijen

Publicatiedatum

30 maart 2023

ISBN

9789021473949

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 33 min

Bestandsgrootte

622 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Meer auteur Wim Bax Bekijk alles

Aanbieding Hou het stil

Hou het stil

Wim Bax

€ 12,99 € 6,49

Meer spreker Kevin Hassing Bekijk alles

Mijn gevecht om te overleven
€ 12,95
Rivieren van zand

Rivieren van zand

Chris Kooi

€ 14,99

Wondermond

Anne-Gine Goemans

€ 14,99
Van onder naar boven

Van onder naar boven

Kevin Hassing

€ 9,99