Luistervoorbeeld

Meneer Miller

SerieBellicher-trilogie deel 1
Auteur Charles den Tex
Spreker Jeroen Tjepkema
Speelduur 10u 33m 47s
€ 9,99

Beschrijving

Wat moet je doen als iedereen denkt dat je schuldig bent?

Consultant Michael Bellicher is ’s nachts aan het werk op kantoor als hij getuige is van een misdaad. Volgens de beveiligingssystemen was hij als enige aanwezig in het pand, dus vanaf dat moment is Michael ineens hoofdverdachte in het onderzoek van de politie. Hij weet natuurlijk dat er anderen in het gebouw waren, maar dat kan hij niet bewijzen. En alsof dat nog niet erg genoeg is ontdekken de echte daders dat Michael alles heeft gezien, en willen zij hem daarom zo snel mogelijk uit de weg ruimen. Nu moet Michael dus niet alleen uit handen van de politie blijven en bewijs vinden voor zijn onschuld, maar ook de criminelen te slim af zijn. Daarbij stuit hij voortdurend op de ongrijpbare ‘meneer Miller’, die alles over hem lijkt te weten en wiens invloed ver reikt. Hoe kan hij zijn onschuld bewijzen als de systemen zich tegen hem keren?

'Meneer Miller' is het eerste, los te lezen deel in de trilogie rondom Michael Bellicher en werd bekroond met een Gouden Strop.

‘Een actiethriller die zijn weerga niet kent. […] Een must.’ – ***** VN Detective & Thrillergids

Details

ImprintVolt
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 27 september 2022
ISBN 9789021476612
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 33m 47s
Bestandsgrootte 580 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Charles den Tex

Charles den Tex (1952) is drievoudig winnaar van de Gouden Strop en gerenommeerd thrillerauteur. Zijn thrillers De macht van meneer Miller en CEL zijn verfilmd en met De vriend won Den Tex de Crimezone Thriller Award. Van zijn werk gingen ruim 1,2 miljoen exemplaren over de toonbank.

Toon aanbod