Doodsbruid
Doodsbruid
Nog geen luistervoorbeeld

Doodsbruid

Vijfentwintig jaar geleden kwam de twaalfjarige dochter van een psychiatrisch patiënt om het leven in het ziekenhuis toen ze daar op bezoek was. Een ongeluk, concludeerde de politie. Ten onrechte.

Serie

Cato Isaksen deel 10

Auteur

Unni Lindell

Spreker

Viktor Griffioen

Vertalers

Carla Joustra, Ingrid Hilwerda

€ 11,99

Beschrijving

Vijfentwintig jaar geleden kwam de twaalfjarige dochter van een psychiatrisch patiënt om het leven in de kelder van het Gaustad Ziekenhuis in Oslo toen ze daar op bezoek was. Een ongeluk, concludeerde de politie. Ten onrechte.

Nu de verjaringstermijn voor moord bijna is verstreken komen twee vrouwen die het meisje destijds kenden bij elkaar om te praten over wat er toen écht is gebeurd. Maar er zijn mensen die erbij gebaat zijn dat de waarheid nooit boven tafel komt.

Als een van de betrokkenen vermoord wordt, worden hoofdinspecteur Cato Isaksen en rechercheur Marian Dahle op de zaak gezet. Stukje bij beetje tekent het oude milieu van het psychiatrisch ziekenhuis zich af. En wat ze ontdekken is schokkender dan iemand had kunnen denken.

'Intrigerend, indringend maar ook een verhaal dat veel teweegbrengt. Een psychologisch hoogstandje.' - ***** Vrouwenthrillers

'[Lindells] sterke punten zijn de ontknopingen, die [...] je zo koortsachtig doen doorbladeren dat je alle besef van tijd verliest.' - Trouw

Details

Imprint

Volt

Uitgever

Singel Uitgeverijen

Publicatiedatum

28 maart 2024

ISBN

9789021486338

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Meer auteur Unni Lindell Bekijk alles

Het dertiende sterrenbeeld
€ 11,99

Het lege huis

Unni Lindell

€ 14,99

Boeman

Unni Lindell

€ 11,99

Duivelskus

Unni Lindell

€ 11,99

Meer spreker Viktor Griffioen Bekijk alles

Het dertiende sterrenbeeld
€ 11,99

Boeman

Unni Lindell

€ 11,99

Duivelskus

Unni Lindell

€ 11,99

Suikerdood

Unni Lindell

€ 11,99