Denk je sterk
Denk je sterk

Denk je sterk

Vergroot je zelfvertrouwen, verander je negatieve zelfbeeld en krijg grip op je gedachten. Het zelfhulpboek voor een gelukkig en compleet leven geschreven door psychologen Fred Sterk en Sjoerd Swaen.

Auteurs

Fred Sterk, Sjoerd Swaen

Sprekers

Tom de Jong, Nelleke Zitman

Speelduur

4 uur 26 min

€ 12,99

Beschrijving

Zelfvertrouwen begint van binnen in je manier van denken en kan groeien door het contact met andere mensen. Denk je sterk van psychologen Fred Sterk en Sjoerd Swaen heeft bewezen dat het toepassen van cognitieve (gedachte)technieken duidelijk helpt bij het veranderen van een negatief zelfbeeld.

Voor meer vertrouwen in jezelf is het van groot belang dat je in het contact met anderen meer ruimte en bewegingsvrijheid ervaart. Aan deze nieuwe versie van Denk je sterk is een tweede deel Denk je zeker toegevoegd en vormen samen het handboek voor persoonlijke groei.

  • Deel 1: Denk je sterk is gericht op het veranderen en verbeteren van je binnenwereld, je gedachten en gevoel van zelfvertrouwen.
  • Deel 2: Denk je zeker is gericht op het veranderen en verbeteren van je buitenwereld, het contact met anderen en het leren omgaan met sociale onzekerheid.

De tijd en ervaring hebben geleerd dat beide delen elkaar aanvullen en eigenlijk bij elkaar horen. De beschreven technieken zijn aantoonbaar werkzaam en succesvol. Denk je sterk wordt inmiddels op grote schaal toegepast bij en naast psychotherapie en als zelfhulpmethode. Ook wordt het gebruikt als motivatieboek voor scholieren, studenten en het bedrijfsleven.

Fred Sterk en Sjoerd Swean schreven meerdere succesvolle zelfhulpboeken waaronder: Denk je positief en Denk je vrij.

Details

Imprint

Kosmos Uitgevers

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

22 november 2019

ISBN

9789021573502

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 26 min

Bestandsgrootte

366 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

GZ psycholoog-psychotherapeut, woont in Den Haag en werkt daar als zelfstandig gevestigd psychotherapeut. Hij heeft jarenlang ervaring in het effectief behandelen van de meest voorkomende angst- en stemmingsklachten. Samen met psycholoog Fred Sterk schreef hij meerdere succesvolle zelfhulpboeken zoals: Denk je vrij en Denk je positief.

Meer auteur Fred Sterk Bekijk alles

Denk je vrij

Denk je vrij

Fred Sterk, Sjoerd Swaen

€ 14,99

Meer auteur Sjoerd Swaen Bekijk alles

Denk je vrij

Denk je vrij

Fred Sterk, Sjoerd Swaen

€ 14,99