Voel je beter
Voel je beter

Voel je beter

Laad je mentale batterij op. Tips en tools van een psychiater

In het boek ‘Voel je beter’ helpt Willem van der Bend jou om optimaal in je vel te zitten. Hij leert je dit door wetenschappelijke inzichten te combineren met ervaringen uit zijn praktijk.

Auteur

Willem van der Bend

Spreker

Willem van der Bend

Speelduur

4 uur 2 min

€ 14,99

Beschrijving

Vaak zijn mensen mentaal overbelast zonder het zelf door te hebben. Hoe herken je de signalen en hoe kun je ze verhelpen? Willem leert je dit door wetenschappelijke inzichten te combineren met ervaringen uit zijn praktijk en persoonlijke ervaringen, zodat je in korte tijd tot de kern van je problemen komt en verbeteringen kunt realiseren. ‘Voel je beter’ is een boek vol praktische tips om te leren voelen hoe je werkelijk in elkaar zit en hoe je hiermee om kunt gaan. Van der Bend maakt therapie toegankelijk en toepasbaar, voor iedereen die van het leven houdt en er (nog) meer uit wil halen.

Details

Imprint

Kosmos Uitgevers

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

31 januari 2023

ISBN

9789021577357

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 2 min

Bestandsgrootte

222 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Willem van der Bend (1973) is psychiater/coach en heeft sinds 10 jaar een succesvolle praktijk in Amsterdam. Hij werkt als team met zijn cliënten, levert maatwerk, en weet in korte tijd tot de kern te komen en verbetering te bewerkstelligen. Van der Bend heeft Voel je beter op een toegankelijke en toepasbare wijze geschreven. Zo kan het boek een ‘maatje’ worden voor de lange termijn. Voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen.