Essentialisme
Essentialisme

Essentialisme

Niet meer alles moeten

Essentialisme is dé gids die je helpt bij het onderscheiden van hoofd- en bijzaken zodat je je tijd en energie beter kunt gebruiken

Auteur

Greg McKeown

Spreker

Roel Fooji

Speelduur

7 uur 18 min

€ 15,00

Beschrijving

Essentialisme gaat over het terugbrengen van de overvloed aan informatie, vragen en indrukken tot de essentie. Wat is nou echt belangrijk; waar moet je werkelijk je aandacht en energie aan besteden? In dit boek legt Greg McKeown op heldere wijze uit hoe je gedisciplineerd kunt streven naar minder. In plaats van 'ik moet ieder probleem oplossen' draait het om 'op het juiste moment alleen de juiste dingen doen'.

Greg McKeown, die werkt voor onder andere Apple, Google en LinkedIn, laat je in dit boek zien hoe je het Essentialisme in je eigen leven in de praktijk kunt brengen, zodat je meer bereikt en daar meer voldoening uithaalt. Een gids voor wie zelf wil bepalen waaraan hij zijn kostbare tijd en energie besteedt!

Details

Imprint

Kosmos Uitgevers

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

8 april 2020

ISBN

9789021577661

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 18 min

Bestandsgrootte

602 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Greg McKeown is New York Times bestselling auteur van Essentialisme: Niet meer alles moeten (Essentialism: The Disciplined Pursuit of Less) en werkt voor onder andere Apple, Google en LinkedIn.

Meer spreker Roel Fooji Bekijk alles

Wulffers en de zaak van het galgenmaal
€ 9,99