Kleed jezelf gelukkig
Kleed jezelf gelukkig

Kleed jezelf gelukkig

Kraak de code achter kleding en weet voor altijd welke stijl bij jou past

In Kleed jezelf gelukkig laat Manon Meijers, een van Nederlands bekendste fashion stylisten, je zien hoe je met de juiste kleding zelfverzekerder, gelukkiger en succesvoller kunt worden.

Auteur

Manon Meijers

Spreker

Manon Meijers

Speelduur

4 uur 31 min

€ 15,00

Beschrijving

In 'Kleed Jezelf Gelukkig' laat Manon Meijers, een van Nederlands bekendste fashion stylisten, je zien dat je kleding een stuk belangrijker is dan je in eerste instantie dacht. Volgens Manon onderschatten we de kracht van kleding en leren we die nooit goed in te zetten. En dat is zonde, want je kunt jezelf gelukkig kleden. Stap voor stap laat Meijers zien hoe je dat doet. Ze ontvouwt haar foolproof methode om tot een eigen stijl te komen die écht bij je past, zonder dat je daarvoor weekenden lang moodboards hoeft te plakken. Meijers staat ook wel bekend als The Style Shrink omdat ze de verbinding maakt tussen psychologie en styling. Haar missie is om vrouwen af te laten rekenen met een ongezond lichaamsbeeld en om het leuk te maken om ’s ochtends voor de spiegel en voor de kast te staan.

Details

Imprint

Kosmos Uitgevers

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

27 oktober 2020

ISBN

9789021579023

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 31 min

Bestandsgrootte

249 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Manon Meijers kleedt al 15 jaar de sterren van Nederland en is zowel voor als achter de schermen bij verschillende tv-programma’s werkzaam. Met haar platform The Style Shrink focust ze op haar missie om vrouwen een positiever zelfbeeld te geven.