Mag ik even mijn aandacht
Mag ik even mijn aandacht

Mag ik even mijn aandacht

Gezond egoïsme in een wereld die continu om aandacht vraagt

Leer jezelf centraal stellen in een prestatiemaatschappij die continu van alles van je vraagt. Gezond egoïsme maakt je leven leuker! In ‘Mag ik even mijn aandacht’ helpt Inger Strietman je op weg.

Auteur

Inger Strietman

Spreker

Inger Strietman

Speelduur

2 uur 20 min

€ 12,99

Beschrijving

In deze wereld moeten we veel: we zijn voortdurend bezig met to-dolijstjes afvinken, willen voldoen aan allerlei verwachtingen en denken aan alles en iedereen. Behalve aan onszelf. Het resultaat? We zijn moe, gestrest of voelen ons niet gelukkig. Dat kan ook anders!

In ‘Mag ik even mijn aandacht’leer je om jezelf centraal te stellen. Gezond egoïsme betekent dat je om jezelf geeft én om anderen tegelijkertijd. En dat zorgen en kiezen voor jezelf prioriteit heeft in je leven. Niet ten koste van anderen, maar ten gunste van jezelf. Zo creëer je het leven dat écht bij je past.

In een pragmatische, no-nonsense-schrijfstijl legt Inger Strietman uit waarom gezond egoïsme zo belangrijk is en hoe je dit kunt toepassen in je dagelijks leven. Dit boek is onmisbaar voor iedereen die wel wat meer aandacht van zichzelf kan gebruiken.

Details

Imprint

Kosmos Uitgevers

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

26 maart 2021

ISBN

9789021579184

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 20 min

Bestandsgrootte

129 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Inger Strietman (1979) is coach, spreker en schrijver. Zij leefde de regels uit haar opvoeding keurig na totdat ze in een burn-out terecht kwam. Inger ontdekte dat, om beter te worden, ze alle aangeleerde omgangsvormen en regels overboord moest gooien. Na een studie International Business specialiseerde zij zich in persoonlijk leiderschap, hoogsensitiviteit en burn-out. Sinds 2010 heeft ze haar eigen coachpraktijk in Utrecht: inger.nl. In 2019 debuteerde ze met 100 dingen die je eerder had willen weten.

Meer auteur Inger Strietman Bekijk alles

100 dingen die je eerder had willen weten
€ 15,00

Meer spreker Inger Strietman Bekijk alles

100 dingen die je eerder had willen weten
€ 15,00