Koop je Rijk
Koop je Rijk

Koop je Rijk

Hoe iedereen vermogen kan opbouwen met vastgoed

Beleggen in vastgoed ingewikkeld of alleen voor rijken? Helemaal niet! Myrthe de Groot legt je in ‘Koop je Rijk’ uit hoe gemakkelijk het is om in stenen te beleggen en leert je alle tips & tricks.

Auteur

Myrthe de Groot

Spreker

Phaedra Kwant

Speelduur

6 uur 50 min

€ 15,00

Beschrijving

Iedereen kan investeren in vastgoed. Je hoeft niet over veel geld te beschikken of overmatig rekentalent. Dat is de boodschap van ‘Koop je Rijk’. Of je beleggen overweegt voor je pensioen, voor extra inkomen of meer zekerheid of vrijheid, vastgoed is een eenvoudige manier om geld voor je te laten ­werken.

Myrthe de Groot rolde bij toeval in het vastgoed. Nu helpt ze met haar bedrijf Actief vele andere vastgoedbeleggers van klein tot groot. In dit boek laat ze zien dat in stenen beleggen voor iedereen is weggelegd en dat je met weinig geld kunt beginnen. Ze neemt je stap voor stap mee door het hele proces en legt onder andere uit hoe je je doelen bepaalt, waar je aantrekkelijk vastgoed vindt en hoe je het het beste financiert. Lees ook over het hefboomeffect waardoor je vermogen nog sneller groeit en hoe je valkuilen kunt vermijden.

In duidelijke, no-nonsense taal vertelt Myrthe je dat investeren niet eng is, maar juist slim en maakt ze alle principes achter beleggen in vastgoed helder. Verder komen er allerlei specialisten aan het woord en andere ervaringsdeskundigen zoals beleggers in garageboxen en woningen maar ook hele appartementencomplexen of winkelcentra.

Details

Imprint

Kosmos Uitgevers

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

1 mei 2021

ISBN

9789021579764

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 50 min

Bestandsgrootte

376 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Myrthe de Groot kwam zes jaar geleden bij toeval in het vastgoed terecht. Nu helpt ze met haar bedrijf Actief vastgoedbeleggers en vastgoedbeleggers in spe, terwijl ze dankzij haar eigen vastgoedportefeuille al niet meer hoeft te werken.

Meer spreker Phaedra Kwant Bekijk alles

T.S. - Taylor Swift

Diverse auteurs

€ 9,99
Frietje Frommel

Frietje Frommel

Barbara Scholten

€ 11,99
Een voor een

Een voor een

Alice Feeney

€ 15,99
De vondeling van Veenhuizen
€ 14,99