Kukuru
Kukuru

Kukuru

De 10 grootste levenslessen tot nu toe

In ‘Kukuru’ vertelt radio-dj Giel Beelen openhartig over de 10 grootste lessen op het gebied van zingeving die hij tot nu toe heeft geleerd van o.a. de gasten die hij ontving voor zijn podcast.

Auteur

Giel Beelen

Spreker

Giel Beelen

Speelduur

1 uur 28 min

€ 4,99

Beschrijving

Giel Beelen geeft je zijn 10 grootste lessen uit de eerste 50 afleveringen van de best beluisterde podcast in Nederland op het gebied van spiritualiteit en zelfontwikkeling: Kukuru. Hij vertelt wat hij heeft geleerd van grootheden als Napoleon Hill, Brené Brown, Eckhart Tolle, Byron Katie en Tony Robbins, maar ook van de Nederlandse gasten die bij hem aan tafel zaten, zoals Wim Hof (the Iceman) en Jan Geurtz. Naast lessen over voeding, positiviteit, mindset en zelfliefde geeft Giel zijn eigen ochtendritueel prijs om uitgeslapen (en op tijd!) op je werk te verschijnen. Niets moet, maar er zijn wel dingen die je kán doen om het optimale uit het leven te halen. Welke dit zijn, hoor je in dit luisterboek. Inclusief links naar gesprekken die Giel heeft gevoerd voor zijn podcast.

Details

Imprint

Kosmos Uitgevers

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

27 januari 2021

ISBN

9789021580807

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 28 min

Bestandsgrootte

121 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Giel Beelen (1977) is radio-dj. Hij heeft meerdere Marconi-awards op zijn naam staan, een Gouden RadioRing en het wereldrecord radiomaken. Momenteel presenteert hij de nachtshow ‘Giel’ op NPO Radio 2. Eerder in 2020 startte hij kukuru.nl.