Luistervoorbeeld

One Day Methode

Voeg tijd toe aan je dag en leef maximaal
Auteur Tabe Ydo
Spreker Tabe Ydo
Speelduur 6u 24m 22s
€ 14,99

Beschrijving

Na een persoonlijke zoektocht van 30 jaar leert ondernemer Tabe Ydo uit Amsterdam je in zijn boek ‘One Day Methode' alles wat je nodig hebt om je leven in 1 dag naar de next level te tillen. Dit doe je door tijd toe te voegen aan je dag en maximaal te leven.

# You only live once

Als mens en ondernemer snapt Tabe Ydo hoe kostbaar tijd is, en hoe weinig we ervan hebben. Ydo introduceert in zijn boek de ‘One Day Methode’. Met deze methode til je leven in 1 dag naar de next level en start je een kettingreactie van happy chemicals. Je leert hoe je meer tijd kunt toevoegen aan je dagen, bewuster kunt leven en hoe je massa's plezier kunt beleven zonder dat de tijd voorbijvliegt.

‘One Day Methode’ geeft je het inzicht én de tools om het maximale uit jouw kostbare dagen, jezelf en je leven te halen. Dit door de uren in je dag te verdubbelen, terwijl je de hoogste staat van voldoening ervaart. Als de tijd steeds sneller gaat, onderneem dan nu actie!

Niet een ding 100 dagen, maar alles in een dag. #oneday

Tabe Ydo (1976) is een succesvol ondernemer in Amsterdam met een druk gezinsleven. In de afgelopen 30 jaar won hij met zijn bedrijven meerdere prijzen, maar kreeg hij ook te maken met een faillissement, burn-outs en sessies bij psychologen. Hij stond voor ontelbare sportchallenges en diëten. Hij volgde studies aan de UvA en Yale. But he finally cracked the code: One Day.

Details

ImprintKosmos Uitgevers
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 5 mei 2021
ISBN 9789021584584
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 24m 22s
Bestandsgrootte 527 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.