Killerbody Lifestyle
Killerbody Lifestyle

Killerbody Lifestyle

Gelukkig en slank in 12 weken

Fajah 'Faya' Lourens is terug met Killerbody Lifestyle waarin het draait om mindset. Val makkelijker af, behoud je resultaat en voel je gelukkiger.

Auteur

Faya Lourens

Spreker

Fajah Lourens

Speelduur

3 uur 36 min

€ 12,99

Beschrijving

Killerbody Lifestyle van Fajah ‘Faya’ Lourens is een volledige herziene editie van haar bestseller Killerbody Dieet (300.000 boeken verkocht). Mensen die een dieet volgen hebben vaak moeite met slank en fit te blijven (jojo-effect) of zitten ook na het behalen van hun doel niet lekker in hun vel. Fajah leert je dat mindset misschien nog wel belangrijker is dan voeding en beweging. Met dit audiobook vertelt ze je hier alles over. Wat je doel ook is, het is het belangrijkste dat je eraan gaat werken vanuit een goed gevoel over jezelf. Dus of je nu wilt afvallen, spieren op wilt bouwen of een beter zelfbeeld wilt krijgen. Je werkt dus niet alleen aan je lichaam, maar vooral ook aan je mindset. Want geluk zit niet alleen in je gewicht. Je leert van jezelf te houden, naar je behoeftes te luisteren en negatieve (voedings)patronen te doorbreken. Zo val je makkelijker af, behoud je resultaat en voel je je gelukkiger. Op naar de beste versie van jezelf! Ben je er klaar voor? Met: - informatie en tips over de juiste voeding en supplementen, doelen stellen en gericht trainen - uitleg van topsporter Leroy Gilbert over vegan eten in combinatie met sporten - 8 openhartige ervaringsverhalen met analyses en tips van psycholoog Henrike Weerstand

Details

Imprint

Kosmos Uitgevers

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

13 april 2022

ISBN

9789021584898

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 36 min

Bestandsgrootte

198 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Fajah Lourens (1981) werd bekend door haar rol in Goede tijden, slechte tijden, tal van series en films. Ook speelde ze zichzelf in de kijker tijdens haar deelname aan Expeditie Robinson in 2012. Niet lang daarna startte Fajah haar platform Mykillerbodymotivation.