Uit je dip gaan!
Uit je dip gaan!

Uit je dip gaan!

Eerste hulp voor vastlopers

Liesbeth Kamerling geeft in 'Uit je dip gaan' de kleine veranderingen die veel kunnen doen als het leven niet zo lekker loopt. De wegwijzer voor iedereen die even vastloopt.

Auteur

Liesbeth Kamerling

Spreker

Liesbeth Kamerling

Speelduur

4 uur 48 min

€ 14,99

Beschrijving

Iedereen heeft weleens een dip, een korte periode waarin je niet zo vrolijk en misschien wel somber bent. Je hebt nergens zin in, je slaapt slecht, je kunt je niet meer goed concentreren of je voelt je gewoon niet fit en fijn.

Liesbeth Kamerling geeft in 'Uit je dip gaan' de kleine veranderingen die veel kunnen doen als het leven niet zo lekker loopt. Zij is coach, maar coacht zichzelf ook al van jongs af aan. Ze wéét of ze alles uit zichzelf haalt of niet. Als zij zich niet goed voelt zonder aanwijsbare reden, gaat ze ermee aan de slag. Doordat zij dit al haar hele leven doet, heeft ze veel gelezen, ervaren en ingezien. In dit boek fungeert ze als wegwijzer voor iedereen die even vastloopt. Het boek bestaat uit 3 delen: de geest, het lichaam en de ziel.

'Ik gun iedereen dit geweldige boek op zijn of haar nachtkastje. Alles waar we in ons leven tegenaan lopen wordt her- en erkend en op alle mogelijke manieren positief belicht.' - Isa Hoes

'De meest doeltreffende opdracht die ik 20 jaar geleden van Liesbeth kreeg: wees lief voor jezelf.' - Pim Veth

Details

Imprint

Kosmos Uitgevers

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

19 oktober 2021

ISBN

9789021587165

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 48 min

Bestandsgrootte

396 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Liesbeth Kamerling is holistisch coach, auteur, actrice en moeder van drie kinderen.