Zien en gezien worden
Zien en gezien worden

Zien en gezien worden

Over zichtbaarheid en zichtverlies

‘Zien en gezien worden’ is het inspirerende waargebeurde verhaal van Tessa Schiethart over omgaan met een opvallend uiterlijk, zelfacceptatie en bodypositivity.

Auteur

Tessa Schiethart

Spreker

Charlene Sancho

Speelduur

5 uur 33 min

€ 14,99

Beschrijving

Tessa Schiethart, geboren met een wijnvlek in haar gezicht, weet als geen ander hoe het is om zichtbaar te zijn. In Zien en gezien worden biedt ze handvatten om met een compassievolle blik naar je eigen lichaam én dat van de ander te kijken, toont ze haar omgang met medische tegenslag en laat ze zien hoe we onvoorwaardelijk vertrouwen kunnen vinden in dat wat ons lijf doet. Het is een ode aan de liefde voor ons lichaam, een innerlijke zoektocht naar de omgang met zichtbaarheid, zichtverlies en onze perceptie. En het is een herinnering aan de unieke wijsheid die ons lichaam bevat. Een inspirerend verhaal over een bewogen vrouwenleven, diversiteit en zelfacceptatie.

‘Op Instagram laat ze zien hoe prachtig ze eruitziet.’ - LINDA

‘Ze is geboren met een wijnvlek in haar gezicht, maar onzeker is ze er nooit over geweest. Sterker nog: Tessa Schiethart (28) heeft er haar werk omheen gebouwd en helpt nu andere vrouwen om hun imperfecties te omarmen.’ – Vrouw Magazine

Details

Imprint

Kosmos Uitgevers

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

5 oktober 2022

ISBN

9789021597683

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 33 min

Bestandsgrootte

305 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Tessa Schiethart is coach en begeleidt met haar eigen bedrijf To Face The World individuen en groepen in een positieve bewustwording van het uiterlijk.

Meer spreker Charlene Sancho Bekijk alles

Naar het eiland

Foske de Kruijf

€ 9,99
Ugly Girls

Ugly Girls

Lisa Bjärbo, Johanna Lindbäck

€ 11,99
€ 7,99
Rode anjer

Rode anjer

Laila Ibrahim

€ 14,99