Luistervoorbeeld

Samen

Auteur Anita Terpstra
Voorlezer Chava Voor in 't Holt
Speelduur 8u 49m 56s
€ 16,99

Beschrijving

Matt wordt verdacht van de ontvoering van vijf vrouwen. Een van de vrouwen wist te ontsnappen en op basis van haar getuigenis wordt hij ter dood veroordeeld. Matt blijft echter volhouden onschuldig te zijn; de andere vrouwen zijn nooit gevonden. In de gevangenis krijgt Matt bezoek van de bijdehante Mackenzie, de enige vrouw die gelooft in zijn onschuld. Ze gaat zelfs zo ver dat ze met Matt trouwt, ondanks dat iedereen in haar eigen omgeving haar laat vallen. Mackenzie zal werkelijk alles doen om Matts onschuld te bewijzen, zelfs een ontsnapping uit de zwaarbewaakte gevangenis. Voor haar staat er namelijk nog veel meer op het spel…

‘Ik onderwierp mijn trouwjurk aan een laatste inspectie. De stem van mijn moeder weerklonk in mijn hoofd. Vrouwen doen domme dingen in naam van de liefde.

Details

ImprintUitgeverij Cargo
UitgeverDe Bezige Bij
Publicatiedatum 13 juni 2017
ISBN 9789023493853
Taal Nederlands
Speelduur 8u 49m 56s
Bestandsgrootte 485 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Een geweldige thriller. Beetje a la Karin Slaughter, mede door de setting in Alabama.’ (*** HDC Media, Gooi & Eemlander, Dagblad van het Noorden, Leidsch Dagblad, Noordhollands Dagblad)

‘Bloedstollende thriller. Stalen zenuwen vereist voor Samen. Als je binnentreedt in de wereld die de Friese schrijfster in haar nieuwste thriller creëert, waan je je eerder in het universum van John Grisham of dat van James Lee Burke.’ (**** De Volkskrant)

‘De spanning is goed opgebouwd en kent een aantal interessante plotwendingen. De ontknoping is enerverend en meeslepend. De combinatie van spanning en snelheid is de grote kracht van deze thriller.' (Hebban)

'Samen mag met recht een sterkte thriller worden genoemd. In dit verhaal is niets wat het lijkt en de auteur stuurt je alle kanten op. Door de pakkende schijfwijze wordt je vanaf de eerste bladzijde het verhaal mee ingetrokken en is het boek maar moeilijk weg te leggen omdat je simpelweg wil weten hoe dit verhaal gaat aflopen. De korte hoofdstukken nodigen uit tot nog één hoofdstuk lezen, en voor je het weet ben je aan het einde van het boek. Samen laat je op het puntje van je stoel zitten en je nagels kort bijten. Een echte must read voor trillerfans!’ (Banger Sisters)

‘Indrukwekkend, dat is wat Samen is. Een thriller zoals deze hoort te zijn, met een goed uitgewerkte plot, geloofwaardige hoofdpersonen en spanning, spanning en nog eens spanning!’ (***** Vrouwenthrillers)

‘Een mustread zoals wij een mustread graag zien. Verrassende wendingen, spanning en intrigerende karakters. Anita staat vanaf heden op mijn lijst.’ (***** Mustread)

Over de auteur
Photo Anita Terpstra
Anita Terpstra

Anita Terpstra (1974) studeerde journalistiek en kunstgeschiedenis. Ze debuteerde in 2009 met Nachtvlucht, dat genomineerd werd voor de Schaduwprijs en de Crimezone Thriller Award.

In 2016 verscheen Samen, dat op de shortlist stond voor de Gouden Strop. De thrillers van Terpstra worden ook uitgegeven in Duitsland en Frankrijk. In juli 2018 verschijnt haar nieuwste thriller Vonk.

Toon aanbod