Luistervoorbeeld

Ragdoll

Zes slachtoffers, één lichaam...
SerieEen Ragdoll-thriller deel 1
Auteur Daniel Cole
Voorlezer Frans van Deursen
Speelduur 13u 24m 41s
€ 9,99

Beschrijving

Je naam staat op zijn dodenlijst
en je sterfdag komt snel dichterbij…

Omstreden rechercheur William Fawkes, bijgenaamd Wolf, keert na maanden van psychologisch onderzoek terug bij het korps. Samen met collega’s Emily Baxter en Alex Edmunds moet hij al snel de meest bizarre zaak uit zijn carrière zien op te lossen: diverse lichaamsdelen van zes slachtoffers aan elkaar genaaid als een menselijke pop – een lijk dat in de pers meteen ‘de lappenpop’ wordt genoemd.

De zaak komt in een stroomversnelling als de Lappenpopmoordenaar de politie uitdaagt door een lijst vrij te geven met daarop zes namen van toekomstige slachtoffers, compleet met de datums waarop hij ze zal doden. Zal het Fawkes en Baxter lukken om, terwijl de wereld toekijkt, de moordenaar tijdig te pakken?

Gelaagd, fascinerend, grappig en uniek: in Ragdoll introduceert Daniel Cole een politie-trio dat, samen met de razende snelheid en de wendingen in het verhaal, de luisteraar van de eerste tot de laatste minuut geboeid houdt.

Details

ImprintUitgeverij Luitingh-Sijthoff
UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 21 februari 2017
ISBN 9789024577019
Taal Nederlands
Speelduur 13u 24m 41s
Bestandsgrootte 737 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Alles klopt aan Ragdoll; het verhaal, de personages en de schrijfstijl van Cole. De hype rondom Ragdoll is geheel terecht, dit is een topthriller! *****' - ThrillZone

Over de auteur
Photo Daniel Cole
Daniel Cole

Daniel Cole (1983) is een Britse auteur. Hij werkte als ambulancebroeder. Ragdoll is zijn debuutthriller. Ragdoll maakte van Cole een overnight success story. De rechten werden inmiddels aan meer dan 30 landen verkocht en het zal worden verfilmd voor tv.

Toon aanbod