Luistervoorbeeld

Minimalisme

Leef een betekenisvol leven
Auteur Joshua Fields Millburn, Ryan Nicodemus
Spreker Louis van Beek
Speelduur 3u 35m 24s
€ 12,99

Beschrijving

Minimalisme is een inspirerend boek dat helpt om je te bevrijden van ballast en ruimte te maken in je leven voor wat echt belangrijk is – want ons geluksgevoel wordt door andere dingen bepaald dan de economie.

De prestatie- en consumptiemaatschappij dwingt ons voortdurend tot meer: meer hersenloze consumptie, meer informatie, meer social media, en dat alles in de jacht op een gelukkiger leven. Maar je zult nooit genoeg hebben van dingen die je niet echt nodig hebt, want dat leidt alleen maar tot schulden, depressies en ontevredenheid. Er is meer in het leven dan rekeningen en geld en werk.

Jeugdvrienden Joshua Fields Millburn en Ryan Nicodemus waren nog jong, hadden goed betaald werk en leefden een ‘rijk’ leven. Totdat ze merkten dat ze niet gelukkig waren en hun beider relaties stuk liepen. Ze ontdekten minimalisme, waardoor ze in staat waren hun bloedeloze baan op te zeggen, de meeste van hun bezittingen van de hand te doen en zich te richten op wat echt belangrijk is, zoals gezondheid, passie en persoonlijke groei – een betekenisvol leven.

Details

ImprintUitgeverij Luitingh-Sijthoff
UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 22 maart 2018
ISBN 9789024582297
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 3u 35m 24s
Bestandsgrootte 197 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Minder blijkt zoveel meer te zijn.' - Elle


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Joshua Fields Millburn

Jeugdvrienden Joshua Fields Millburn (1981) en Ryan Nicodemus (1981) leefden een 'rijk' leven. Maar ze merkten dat ze ongelukkig waren, en hun beider relaties stuk liepen. Door minimalisme konden ze hun bloedeloze baan opzeggen, de meeste van hun bezittingen wegdoen en zich richten op wat echt belangrijk is.

Toon aanbod