Luistervoorbeeld

Grim en schaduw

Het Keizerrijk der Stormen 2
SerieHet Keizerrijk der Stormen deel 2
Auteur Jon Skovron
Voorlezer Jurjen van Loon
Speelduur 15u 15m 40s
€ 14,99

Beschrijving

Rood wordt door de biospinners tegen zijn zin omgevormd tot een meedogenloze huurmoordenaar. Als persoonlijke vriend en bodyguard van de prins raakt hij steeds meer betrokken bij de politiek van het paleis, en daardoor leert hij al snel dat het leven tussen de adel net zo dodelijk kan zijn als dat in de straten van Nieuw Laven.

Ondertussen terroriseert Hoop de schepen van het Keizerrijk terwijl ze zich voordoet als de gevreesde piraat Torment Grim. Als ze een complot van de biospinners op het spoor komt waarbij het bloedbad in het dorp van haar jeugd niet meer dan een spelletje lijkt, besluit ze eens en voor altijd een einde te maken aan de wandaden van de biospinners.

Hoop en Rood worstelen echter steeds meer met hun nieuwe rollen en verantwoordelijkheden, en nu de biospinners hun macht over de keizer versterken, begint de tijd te dringen. Niet alleen hun eigen lot staat op het spel, maar dat van het hele keizerrijk.

Details

UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 8 augustus 2019
ISBN 9789024586424
Taal Nederlands
Speelduur 15u 15m 40s
Bestandsgrootte 838 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Jon Skovron is fantastisch! Dit boek kost je je nachtrust. Het is origineel, meeslepend, spannend en het heeft fantastische personages.’ Ferry Visser, boekhandel Rebers

Over de auteur
Photo Jon Skovron
Jon Skovron

Jon Skovron is de auteur van meerdere young adult-boeken, waaronder Man Made Boy. Hoop & Rood is zijn eerste boek voor volwassenen.

Toon aanbod