Luistervoorbeeld

Die zomer met Jente

Auteur Enne Koens, Maartje Kuiper
Spreker Anne van Veen
Speelduur 4u 44m 4s
€ 12,99

Beschrijving

Marie verhuist tegen haar zin naar een nieuwbouwwijk. Ze laat Zoë, haar BB en BZ (Beste Buurmeisje en Bijna Zus) achter, maar maakt op haar eerste dag in de polder al een nieuwe vriendin: Jente. Er volgt een zomer waarin ze elke dag zwemmen, logeren, jongens bespioneren, opgroeien. Met Jente zijn de dagen vol avontuur, maar soms is ze ineens driftig, en af en toe zelfs gemeen. Langzaam maar zeker begint er iets te wringen…

Details

ImprintLS Amsterdam
UitgeverLuitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Publicatiedatum 8 augustus 2019
ISBN 9789024586455
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 10 tot 12 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 44m 4s
Bestandsgrootte 260 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Enne Koens

Enne Koens (1974) schrijft vooral voor kinderen. Sinds oktober 2015 ligt er weer een nieuw kinderboek in de winkel: Hotel Bonbien. Over Siri en haar prettig gestoorde familie. Daarvoor schreef ze Sammie en opa, waar ze de Vlag en Wimpel voor kreeg en de derde prijs van de Vlaamse Kinderjury. Sammie en opa vertelt het verhaal van de intense vriendschap die Sammie met zijn opa heeft. Met de ontroerende coming of age Vogel won Enne in 2007 de Jonge Jury Debuutprijs.

Verder schrijft Enne vooral toneel- en liedteksten voor volwassenen en kinderen. Ze schreef o.a. voor theatergroep Maas, de Toneelmakerij, het Gasthuis en theatergroep Artemis. Ook vulde ze twee zomers de Studio 7 tent op De Parade met haar eigen muziektheatergroep Het Paleis voor Volksvlijt. In 2004 won ze de Hollandse Nieuwe Toneelschrijfprijs voor het toneelstuk Skills.

Toon aanbod