Luistervoorbeeld

Erfenis

Een Chris Meyer thriller
SerieChris Meyer deel 1
Auteur Apotheker & Van Dissel
Voorlezer Judith Amsenga
Speelduur 12u 29m 41s
€ 12,99

Beschrijving

Erfenis van Henk Apotheker & Kirsten van Dissel is een gelaagde thriller over familie, uitbuiting en nietsontziend egoïsme. Een nieuw Nederlands thrillerfenomeen voor liefhebbers van Penoza.

Sinds Chris Meyer voor zichzelf is begonnen, laat ze geen sporen meer na. Niet digitaal en niet in de echte wereld. Chris is privédetective, ze is een kameleon en computers hebben geen geheimen voor haar. Ze lost liever problemen voor andere mensen op dan dat ze haar eigen leven aanpakt.

Als internetmiljonair Mirko Noorman haar vraagt zijn verdwenen zoon op te sporen, lijkt dat een onmogelijke missie. Chris waagt zich al meteen op verraderlijk terrein, en als haar jonge informant Danny dood onder aan een flatgebouw wordt gevonden, is er voor Chris geen weg meer terug. Ze komt in aanvaring met de levensgevaarlijke misdaadfamilie De Soete. En als Chris’ turbulente verleden een onverwachte rol blijkt te spelen, loopt de drie jaar oude ontvoering uit op een persoonlijk drama.

Details

UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 6 april 2019
ISBN 9789024586912
Taal Nederlands
Speelduur 12u 29m 41s
Bestandsgrootte 694 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Apotheker & Van Dissel
Apotheker & Van Dissel

Henk Apotheker (1956) is schrijver en scenarist van o.a. De Turkenflat en de zeer succesvolle tv-serie Flikken. Kirsten van Dissel (1971) is actrice (o.a. Baantjer en tv-presentatrice van Team West, het opsporingsprogramma van TV West. Erfenis is het eerste deel in een reeks rondom privédetective Chris Meyer, waarin de auteurs hun ervaring en kennis rondom misdaad verenigen in een ijzersterke thriller.

Toon aanbod