Luistervoorbeeld

Dodenwake (Pet Sematary)

Soms is dood beter
Auteur Stephen King
Voorlezer Jelle Amersfoort
Speelduur 15u 23m 59s
€ 12,99

Beschrijving

Als Dr. Louis Creed samen met zijn vrouw, drie kinderen en de kat naar het kleine plaatsje Ludlow verhuist, lijkt er niets aan de hand te zijn. Maar de meest onschuldige plaatsen kunnen de grootste gruwelen verbergen.

Niet ver achter hun huis liggen twee begraafplaatsen, een voor de honden en katten uit de buurt en een andere, veel oudere indiaanse begraafplaats waar de dorpelingen magische krachten aan toeschrijven. Wanneer de kat wordt overreden en op deze begraafplaats wordt begraven, wordt het duidelijk dat de verhalen van de dorpsbewoners veel meer zijn dan alleen bijgeloof. En dat betekent het begin van het einde voor Louis en zijn gezin.

Details

UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 2 april 2019
ISBN 9789024587056
Taal Nederlands
Speelduur 15u 23m 59s
Bestandsgrootte 846 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Recensies uit de pers

'Een boek voor iedereen die zin heeft in een gruwelijk spannend verhaal.' - The New York Times

Over de auteur
Photo Stephen King
Stephen King

Stephen King (1947) heeft meer dan tweehonderd verhalen op zijn naam staan, waaronder ruim vijftig horror- en fantasyboeken. Alle titels werden wereldwijde bestsellers. In 2015 ontving King de prestigieuze National Medal of Arts (NEA) uit handen van president Barack Obama. De NEA’s worden elk jaar uitgereikt door het Witte Huis en de National Endowment for the Arts. Het is de hoogste onderscheiding die een kunstenaar kan krijgen voor zijn bijdrage aan de schone kunsten in de Verenigde Staten.

Toon aanbod