Luistervoorbeeld

Door het sleutelgat

Auteur Ruth Ware
Voorlezer Eva Damen
Speelduur 10u 0m 2s
€ 14,99

Beschrijving

Wanneer Rowan online een vacature tegenkomt, lijkt het bijna te mooi om waar te zijn: een betrekking als inwonend oppas met een onthutsend riant salaris. Als ze arriveert bij Heatherbrae House, valt ze meteen als een blok voor deze luxueuze slimme woning en de perfecte familie die er woont.

Wat ze niet weet is dat ze in een regelrechte nachtmerrie terechtkomt – een die eindigt met een dood kind en met Rowan in de cel, beschuldigd van moord.

Ze weet dat ze fouten heeft gemaakt. Maar ze is niet schuldig – zeker niet aan moord. Wat betekent dat iemand anders dat wel is...

Details

ImprintLuitingh Sijthoff
UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 15 juni 2020
ISBN 9789024589067
Taal Nederlands
Speelduur 10u 0m 2s
Bestandsgrootte 549 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Ruth Ware
Ruth Ware

Ruth Ware (1977) is geboren in Sussex in Engeland. Daarna woonde ze een tijd in Parijs voordat ze naar London verhuisde. Ze heeft gewerkt als serveerster, boekverkoper, lerares Engels als tweede taal en persvoorlichter.

Ze maakte grote indruk met haar debuutthriller In een donker, donker bos. Het werd een wereldwijd succes, in Nederland werden al meer dan 15.000 exemplaren verkocht en het wordt verfilmd door Reese Witherspoon.

Toon aanbod