Scotland Street - Sensuele belofte
Scotland Street - Sensuele belofte

Scotland Street - Sensuele belofte

Scotland Street – Sensuele belofte is het zevende deel in de heerlijke, sexy serie van Samantha Young. Voor de lezers van E.L. James, Jennifer Probst en Sylvia Day.

Serie

Auteur

Samantha Young

Spreker

Valentina de Wild

Speelduur

10 uur 29 min

€ 14,99

Beschrijving

Shannon MacLeod is altijd voor de verkeerde mannen gegaan. Nadat ze van de ene giftige relatie in de andere was beland, gaf haar laatste vriendje haar een wake-upcall op de slechtst mogelijke manier. Nu haar wereld in duigen ligt, heeft ze alle mannen afgezworen – vooral de badboy-types. Cole Walker is precies het type man dat Shannon wil vermijden – woest aantrekkelijk, getatoeëerd, charmant en eigenwijs. Maar zijn ruwe uiterlijk verbergt een gevoelige man die klaar is om 'de ware' te vinden. Hij is vastbesloten om Shannon uit haar zelfopgelegde eenzaamheid te trekken en haar hart te veroveren. Terwijl Shannon zich openstelt voor Coles enthousiasme en toewijding, ontwikkelt hun passie zich van een vonk tot een laaiend vuur. Maar wanneer Shannons verleden haar inhaalt, kan haar angst het vertrouwen vernietigen dat Cole tussen hen heeft opgebouwd – en ze voorgoed uit elkaar drijven.

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

24 augustus 2020

ISBN

9789024591428

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 29 min

Bestandsgrootte

576 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Samantha Young woont in Stirlingshire, Schotland. Ze is dol op schrijven en haar spannende en romantische verhalen worden inmiddels in meer dan 30 landen uitgegeven. Met Dublin Street - Een verleidelijk aanbod brak ze groot door in Amerika. De roman kwam op veel bestsellerlijsten, o.a. die van The New York Times en USA Today. Het boek kreeg gemiddeld zo'n 4,5 sterren op Amazon en bijna 160.000 beoordelingen op Goodreads. Na haar tweede boek Een gevaarlijk verlangen, verscheen in 2019 een tweetal nieuwe en onweerstaanbare romans: Jamaica Lane en India Place.

Meer auteur Samantha Young Bekijk alles

Nightingale Way - Romantische nachten
€ 14,99
Castle Hill - Open je hart
€ 4,99
India Place - Wilde Dromen
€ 12,99
Jamaica Lane - Lessen in verleiding
€ 12,99

Meer spreker Valentina de Wild Bekijk alles

Nu of nooit

Nu of nooit

Arja Veerman

€ 4,99
Weg van Mel

Weg van Mel

Arja Veerman

€ 6,99
Vertrouwen

Vertrouwen

Arja Veerman

€ 4,99
Verwarring

Verwarring

Arja Veerman

€ 4,99