Nightingale Way - Romantische nachten
Nightingale Way - Romantische nachten

Nightingale Way - Romantische nachten

Nightingale Way – Romantische nachten is het achtste deel in de heerlijke, sexy serie van Samantha Young. Voor de lezers van E.L. James, Jennifer Probst en Sylvia Day.

Serie

Auteur

Samantha Young

Spreker

Valentina de Wild

Speelduur

10 uur 54 min

€ 14,99

Beschrijving

Logan heeft twee jaar lang geboet voor de fouten die hij maakte. Nu is hij klaar om opnieuw te beginnen. Hij heeft een geweldig appartement, een goede baan en veel vrouwen om hem af te leiden van zijn verleden. En een vrouw die hem helemaal gek maakt... Grace ontsnapte aan haar manipulatieve familie door naar een nieuwe stad te verhuizen. Haar nieuwe leven is bijna perfect. Het enige wat ze hoeft te doen is haar Mr. Right vinden – of in ieder geval een manier bedenken om haar onweerstaanbare maar irritante womanizer van een buurman te negeren. Grace wil niets te maken hebben met Logan, totdat een levensveranderende verrassing langzaam de wilde hartenbreker verandert in de sterke, stabiele man waar ze naar op zoek was. Pas wanneer ze begint te zwichten voor zijn charmes, dreigt haar eigen rommelige verleden alles te verpesten wat ze tot dan toe hebben opgebouwd...

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

8 september 2020

ISBN

9789024591435

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 54 min

Bestandsgrootte

599 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Samantha Young woont in Stirlingshire, Schotland. Ze is dol op schrijven en haar spannende en romantische verhalen worden inmiddels in meer dan 30 landen uitgegeven. Met Dublin Street - Een verleidelijk aanbod brak ze groot door in Amerika. De roman kwam op veel bestsellerlijsten, o.a. die van The New York Times en USA Today. Het boek kreeg gemiddeld zo'n 4,5 sterren op Amazon en bijna 160.000 beoordelingen op Goodreads. Na haar tweede boek Een gevaarlijk verlangen, verscheen in 2019 een tweetal nieuwe en onweerstaanbare romans: Jamaica Lane en India Place.

Meer auteur Samantha Young Bekijk alles

Scotland Street - Sensuele belofte
€ 14,99
Castle Hill - Open je hart
€ 4,99
India Place - Wilde Dromen
€ 12,99
Jamaica Lane - Lessen in verleiding
€ 12,99

Meer spreker Valentina de Wild Bekijk alles

Nu of nooit

Nu of nooit

Arja Veerman

€ 4,99
Weg van Mel

Weg van Mel

Arja Veerman

€ 6,99
Vertrouwen

Vertrouwen

Arja Veerman

€ 4,99
Verwarring

Verwarring

Arja Veerman

€ 4,99