Luistervoorbeeld

Een nieuw begin

Een kompas voor een andere manier van werken en leven tijdens en na corona
Auteur Tony Crabbe
Spreker Jeroen Tjepkema
Speelduur 5u 14m 47s
€ 9,99

Beschrijving

We hadden het al te druk en dat is nu, in tijden van corona, voor velen niet minder geworden. Inboxen stromen vol, to-dolijsten puilen uit, de scheidslijn tussen werk en privé is bijna verdwenen. Er is te veel informatie, te veel onzekerheid en we blijven het gevoel houden tekort te schieten.

Tony Crabbe nodigt je uit om deze periode te zien als een nieuw begin: een unieke kans om te experimenteren met een andere manier van werken en leven. Een benadering die meer impact heeft, gezonder is en zorgt voor een blijvende verandering, ook in het leven ná de crisis.

Crabbe is (bedrijfs-)psycholoog en auteur van de bestseller Nooit meer te druk. Crabbe geeft regelmatig lezingen in Nederland en Vlaanderen. Hij schreef Een nieuw begin als zijn bijdrage aaan verlichting in deze moeilijke tijd.

Details

ImprintLuitingh Sijthoff
UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 14 mei 2020
ISBN 9789024592258
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 14m 47s
Bestandsgrootte 288 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Tony Crabbe

Tony Crabbe is (bedrijfs)psycholoog en baseerde Nooit meer te druk op nieuw psychologisch onderzoek en op zijn ervaringen bij bedrijven als Disney en Microsoft. Hij is verbonden aan de Universiteit van Londen en woont met zijn vrouw en drie kinderen in Spanje.

Toon aanbod