Jaloezie
Jaloezie

Jaloezie

Emma Sköld, de rechercheur uit Berouw, is terug. Maar dit keer ligt ze in het ziekenhuis, zonder haar geheugen en haar pasgeboren kindje.

Serie

Emma Sköld deel 2

Auteur

Sofie Sarenbrant

Spreker

Inge Ipenburg

Speelduur

8 uur 16 min

€ 14,99

Beschrijving

Wanneer rechercheur moordzaken Emma Sköld wakker wordt in het ziekenhuis, heeft ze geen idee wat er gebeurd is. Het laatste wat ze zich herinnert is dat ze haar vier weken oude dochter achterliet bij haar vriend Kristoffer om naar de stal te gaan. Emma komt erachter dat ze vijf maanden in een coma heeft gelegen na een ongeluk bij het paardrijden. Terwijl Emma bewusteloos was, heeft Kristoffers ex-vriendin Hillevi de rol van invalmoeder op zich genomen, een rol die ze niet graag wil opgeven. Om een oogje in het zeil te houden bij Emma, gaat Hillevi in het ziekenhuis werken. Op de intensive care wordt Emma nauwlettend in de gaten gehouden door de beveiliging, maar wanneer ze haar verplaatsen naar zaal 73 kan iedereen dichterbij komen. Emma krijgt steeds sterker het gevoel dat er iets niet klopt, en ze doet verwoede pogingen om haar geheugen weer terug te krijgen. Waarom zou iemand haar kwaad willen doen?

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

17 februari 2021

ISBN

9789024592708

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 16 min

Bestandsgrootte

454 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Sofie Sarenbrant is een van de succesvolste misdaadauteurs van Zweden. In 2019 werd ze met haar serie over Emma Sköld uitgeroepen tot Crime Writer of the Year. Van haar boeken werden in Zweden ruim 2 miljoen exemplaren verkocht. Haar meest recente boek is Berouw en wordt in 2021 in Nederland vervolgt met Jaloezie.

Meer auteur Sofie Sarenbrant Bekijk alles

Schuld

Schuld

Sofie Sarenbrant

€ 14,99
Genade

Genade

Sofie Sarenbrant

€ 14,99
Berouw

Berouw

Sofie Sarenbrant

€ 14,99

Meer spreker Inge Ipenburg Bekijk alles

Meedogenloos

Meedogenloos

Joop van Riessen

€ 12,99
Ik kan je redden

Ik kan je redden

Sofie Delporte

€ 14,99
Ik zie je

Ik zie je

Yrsa Sigurdardóttir

€ 15,99
Hitte

Hitte

James Patterson, Michael Ledwidge

€ 12,99