Luistervoorbeeld

Een voor een

Auteur Ruth Ware
Voorlezer Eva Damen
Speelduur 10u 50m 34s
€ 14,99

Beschrijving

In het exclusieve alpineskigebied Saint-Antoine komen aandeelhouders en directeuren van Snoop, een ultra-populaire app voor muziek, samen om de deal van hun leven te sluiten. Zal de samenhorigheid overeind kunnen blijven als er zoveel geld op tafel ligt? Zullen ze allemaal miljonair worden of zullen sommigen in de kou blijven staan? De deadline nadert en de spanningen lopen hoog op… Maar dan snijdt een lawine het chalet af van alle hulp en verdwijnt een bestuurslid in de sneeuw. Alles lijkt erop dat ze gevangen zitten met een moordenaar, die het uiterste doet om zo te krijgen wat hij wil. Wie is tot deze moord overgegaan en hoelang duurt het voordat de moordenaar opnieuw toeslaat?

Details

ImprintLuitingh Sijthoff
UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 24 november 2020
ISBN 9789024592746
Taal Nederlands
Speelduur 10u 50m 34s
Bestandsgrootte 595 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Recensies uit de pers

'

Een voor een is een bijzonder duister mysterie, tegen de prachtige sfeervolle achtergrond van de Franse alpen.’ ****

' - Famke Prins, Boekenkrant

'

Een voor een leest vlot, houdt je aandacht vast, speelt in een prachtige, beeldend beschreven omgeving en heeft een plot die je met de nodige oplettendheid kunt ontrafelen. Dat Ware vanaf haar thrillerdebuut In een donker, donker bos (2015) op de bestsellerlijsten staat en in veertig talen vertaald is, is dan ook volkomen terecht.’

' - Ranne Hovius, Vrij Nederland

Over de auteur
Photo Ruth Ware
Ruth Ware

Ruth Ware (1977) is geboren in Sussex in Engeland. Daarna woonde ze een tijd in Parijs voordat ze naar London verhuisde. Ze heeft gewerkt als serveerster, boekverkoper, lerares Engels als tweede taal en persvoorlichter.

Ze maakte grote indruk met haar debuutthriller In een donker, donker bos. Het werd een wereldwijd succes, in Nederland werden al meer dan 15.000 exemplaren verkocht en het wordt verfilmd door Reese Witherspoon.

Toon aanbod