Luistervoorbeeld

Man man man, het boek

Bas, Chris en Domien proberen niet te struikelen op het levenspad van de moderne man
Auteur Domien Verschuuren, Bas Louissen, Chris Bergström
Spreker Domien Verschuuren, Bas Louissen, Chris Bergström
Speelduur 3u 43m 48s
€ 12,99

Beschrijving

In Man man man, het boek vertellen Domien Verschuuren, Bas Louissen en Chris Bergström – bekend van de podcast Man man man – je alles wat je altijd al wilde weten over mannen maar nooit durfde vragen.

Net zoals de podcast bevat dit boek openhartige gesprekken over mannelijkheid. Het biedt een kwetsbare en grappige inkijk in hoe De Moderne Man zichzelf tegenwoordig ziet, en hoe ‘mannelijk’ hij denkt over een hele reeks aan onderwerpen. Daarnaast bevat het boek enkele langere persoonlijke verhalen, waarin de auteurs ‘geen gêne hebben om over emoties te praten of te tonen wie ze echt zijn’.

Man man man is met maandelijks meer dan een half miljoen streams een van de meest beluisterde podcasts in Nederland. De theatervoorstellingen die voortkwamen uit de podcast lokten duizenden mensen naar de zalen. Man man man, het boek is de volgende stap in hun succesverhaal.

‘Dit is een fenomeen, het is niet anders te omschrijven!’ Eva Jinek

‘Hun onderlinge gesprekken, steeds over een ander thema, zitten vol bijzondere momenten. De sleutel naar het succes is hun openhartigheid.’ **** de Volkskrant

Details

ImprintLuitingh Sijthoff
UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 11 december 2020
ISBN 9789024592791
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 3u 43m 48s
Bestandsgrootte 205 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.