Het groeit
Het groeit
Paul Tremblay
Nog geen fragment

Het groeit

In de huiveringwekkende thriller Een hoofd vol spoken toont Paul Tremblay, een favoriete schrijver van Stephen King, zijn meesterlijke vertelkunst.

Auteur

Paul Tremblay

Spreker

Eva Damen

€ 14,99

Beschrijving

Het groeit is een verzameling griezelige horrorverhalen van Paul Tremblay, een van de favoriete schrijvers van Stephen King en winnaar van de Bram Stoker Award voor Superior Fiction in 2018. Ontdek negentien spannende horrorverhalen, waaronder een nieuw verhaal uit de wereld van Een hoofd vol spoken, dat een angstaanjagende blik biedt in Tremblays fantastische verbeelding. Lees over een schoolklas die wordt achtervolgd door een levensveranderende video, over vier mannen die vluchten nadat ze net een lommerd hebben beroofd, over de methverslaafde die haar dochter ontvoert terwijl de stad wordt geterroriseerd door een gigantisch monster, of de vrouw die in een ‘Kies je eigen avontuur’ geconfronteerd wordt met alle geesten waar ze het meest bang voor is. Ingenieus en huiveringwekkend; laat je meevoeren door Het groeit. ‘Onvoorstelbaar meeslepend… Ik kon het niet wegleggen.’ Stephen King

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

19 april 2024

ISBN

9789024593293

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Paul Tremblay won de Bram Stoker Award, British Fantasy Award en Massachusetts Book Award, en is schrijver van A Head Full of Ghosts en Growing Things, die beide in vertaling zullen verschijnen. Tremblay ‘maakt moderne horror weer spannend’ (Adam Nevill).

Meer auteur Paul Tremblay Bekijk alles

Overlevingslied

Overlevingslied

Paul Tremblay

€ 14,99

Meer spreker Eva Damen Bekijk alles

Rome

Rome

Kiki van Dijk

€ 12,99

De droom van een engel

Virginia Andrews

€ 12,99

Een engel voor het paradijs

Virginia Andrews

€ 12,99

De gevallen engel

Virginia Andrews

€ 12,99