Gekke goden en de Olympische Spelen
Gekke goden en de Olympische Spelen

Gekke goden en de Olympische Spelen

De Gekke Goden zijn er klaar voor: de Olympische Spelen! Deel 3 van graphic novel-serie over Griekse goden

Serie

Gekke goden deel 3

Auteurs

David Slavin, Adam J.B. Lane

Spreker

Kevin Hassing

Speelduur

2 uur 36 min

€ 9,99

Beschrijving

Gekke Goden en de Olympische Spelen is het derde deel van de megagrappige graphic novel-serie van David Slavin en Adam J.B. Lane. Eerder verschenen Gekke Goden van de Olympus (deel 2) en Gekke Goden en de reis naar de onderwereld (deel 3). Alle delen zijn los van elkaar te lezen. Kakdonis en zijn vrienden zijn niet wat je noemt atleten. Dus als hun school uitgedaagd wordt om mee te doen aan een sportcompetitie reageren ze niet enthousiast. Ze moeten het opnemen tegen de leerlingen van de Romeinse school aan de andere kant van de Olympusberg. Alsof dat niet al erg genoeg is, laten Zeus en zijn Romeinse tegenhanger, Jupiter, zich te veel meeslepen door de wedstrijd en zetten de berg in als prijs. Zullen de Gekke Goden een manier vinden om samen te werken met Kakdonis’ perfecte broer Adonis en zijn atletische vrienden om de Romeinen te verslaan, of moeten ze hun bergtop voor altijd verlaten? ‘Gekke Goden is echt supergrappig en leuk. Ik kon niet stoppen met lezen in deel 2. Ik moest heel vaak hardop lachen.’ Tobi, 9 jaar

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

10 juli 2021

ISBN

9789024597802

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 36 min

Bestandsgrootte

143 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Kevin Hassing is naast auteur ook acteur. Hij was te zien in GTST, Cas en Centraal Medisch Centrum. Ook spreekt hij luisterboeken en tekenfilms in, waaronder als Dave in Alvinnn and the Chipmunks. Door het inspreken van luisterboeken raakte Kevin zo geïnspireerd dat hij zijn eigen kinderboek wilde schrijven. Met de succesvolle Mus & Kapitein Kwaadbaard-serie schreef hijeen spannend piratenavontuur voor jongens en meisjes.

Het tweede deel in de Mus & Kapitein Kwaadbaard-serie, won de Kinderjury 2022, in de categorie 10-12 jaar. Het derde deel, Mus & Kapitein Kwaadbaard en de Amorfe, staat op de tiplijst voor de Kinderjury 2023, in de categorie 10-12 jaar.

Meer auteur David Slavin Bekijk alles

Gekke goden en de reis naar de onderwereld
€ 9,99
Gekke goden van de Olympus
€ 9,99

Meer spreker Kevin Hassing Bekijk alles

Rivieren van zand

Rivieren van zand

Chris Kooi

€ 14,99

Wondermond

Anne-Gine Goemans

€ 14,99
Van onder naar boven

Van onder naar boven

Kevin Hassing

€ 9,99
Grimwoud

Grimwoud

Jennifer Killick

€ 11,99