Luistervoorbeeld

Vrij spel

Auteur Carlijn Vis
Voorlezer Sophie Veldhuizen
Speelduur 6u 48m 5s
€ 9,99

Beschrijving

Tijdens de Tweede Wereldoorlog zit de jonge Emma in het verzet - totdat de Gestapo op de stoep staat en ze moet onderduiken. Samen met haar vriendje gaat ze van adres naar adres, maar als dit te gevaarlijk wordt, besluiten ze naar Engeland te vluchten.

Vrij spel is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een verzetsvrouw. Emma is nu 86 en voelt nog altijd de drang om zich te verzetten. Onafhankelijk en eigenzinnig, net als in de oorlog dus, maar nog steeds op de vlucht. Op de vlucht voor het verleden. Wat lijkt op een spannend avonturenverhaal, blijkt voor Emma een confronterende geschiedenis. Lukt het haar om te ontsnappen aan haar herinneringen?

Details

UitgeverAtlasContact
Publicatiedatum 22 maart 2019
ISBN 9789025457587
Taal Nederlands
Speelduur 6u 48m 5s
Bestandsgrootte 561 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Carlijn Vis
Carlijn Vis

Carlijn Vis (1983) studeerde bedrijfskunde en journalistiek. Ze woont en werkt in Amsterdam als freelance journalist, o.a. voor de Volkskrant, het Parool, HP/De Tijd en Marie Claire. In 2012 debuteerde ze met de historische roman Vrij spel, gebaseerd op het verzetsleven van haar oma. Het boek werd genomineerd voor De Bronzen Uil en is vier keer herdrukt.

Toon aanbod