Vrij spel
Vrij spel

Vrij spel

Tijdens de Tweede Wereldoorlog zit Emma in het verzet - totdat ze voor Gestapo moet onderduiken. Ze gaat van adres naar adres, maar als dit te gevaarlijk wordt, besluit ze naar Engeland te vluchten.

Auteur

Carlijn Vis

Spreker

Sophie Veldhuizen

Speelduur

6 uur 48 min

€ 9,99

Beschrijving

Tijdens de Tweede Wereldoorlog zit de jonge Emma in het verzet - totdat de Gestapo op de stoep staat en ze moet onderduiken. Samen met haar vriendje gaat ze van adres naar adres, maar als dit te gevaarlijk wordt, besluiten ze naar Engeland te vluchten.

Vrij spel is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een verzetsvrouw. Emma is nu 86 en voelt nog altijd de drang om zich te verzetten. Onafhankelijk en eigenzinnig, net als in de oorlog dus, maar nog steeds op de vlucht. Op de vlucht voor het verleden. Wat lijkt op een spannend avonturenverhaal, blijkt voor Emma een confronterende geschiedenis. Lukt het haar om te ontsnappen aan haar herinneringen?

Details

Imprint

Atlas Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

22 maart 2019

ISBN

9789025457587

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 48 min

Bestandsgrootte

561 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Carlijn Vis (1983) studeerde bedrijfskunde en journalistiek. Ze woont en werkt in Amsterdam als freelance journalist, o.a. voor de Volkskrant, het Parool, HP/De Tijd en Marie Claire. In 2012 debuteerde ze met de historische roman Vrij spel, gebaseerd op het verzetsleven van haar oma. Het boek werd genomineerd voor De Bronzen Uil en is vier keer herdrukt.

Meer spreker Sophie Veldhuizen Bekijk alles

Hot Mess

Hot Mess

Lucy Vine

€ 9,99
It ends with us

It ends with us

Colleen Hoover

€ 16,99
Broeinest

Broeinest

Loes den Hollander

€ 13,99
Voor mij

Voor mij

Jojo Moyes

€ 14,99