Luistervoorbeeld

Opnieuw Olive

Auteur Elisabeth Strout
Voorlezer Adeline van Lier
Speelduur 9u 48m 25s
€ 12,99

Beschrijving

In Opnieuw Olive volgen we publiekslieveling Olive Kitteridge, bekend van de alom geprezen roman en HBO miniserie. Bot en een tikkeltje koppig, maar ook kwetsbaar en verrassend gevoelig: Olive Kitteridge is terug. Een paar jaar ouder, en vele veranderingen verder. Ze moet haar leven leren delen met haar tweede man, proberen de relatie met haar zoon te herstellen, omgaan met verlies en eenzaamheid, zich openstellen voor nieuwe levenslessen – en als altijd een luisterend oor bieden aan de andere inwoners van Crosby, Maine.

Olive Kitteridge werd met de Pulitzerprijs bekroond, en werd door HBO tot een miniserie gemaakt die maar liefst acht Emmy’s ontving.

Details

UitgeverAtlasContact
Publicatiedatum 11 oktober 2019
ISBN 9789025458508
Taal Nederlands
Speelduur 9u 48m 25s
Bestandsgrootte 539 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Elisabeth Strout
Elisabeth Strout

Elizabeth Strout (1956) is een Amerikaanse schrijfster en auteur van onder andere Amy en Isabelle, Blijf mij nabij, Olive Kitteridge en Ik heet Lucy Barton. Olive Kitteridge werd in 2009 met de Pulitzerprijs bekroond. De HBO-verfilming, met Frances McDormand in de hoofdrol, won in 2015 zes Emmy Awards, waaronder die voor beste miniserie. Ik heet Lucy Barton klom tot plaats nummer 1 van de New York Times bestsellerlijst, en stond op de longlist voor de Man Booker Prize.

Toon aanbod