Strovuur
Strovuur

Strovuur

‘Strovuur’ is een roadnovel met de bravoure van de jeugd. Zelden wist een schrijver de stem van een jong meisje zo goed te vangen.

Auteur

Gerwin van der Werf

Spreker

Beatrice van der Poel

Speelduur

6 uur 15 min

€ 14,99

Beschrijving

In ‘Strovuur’ van Gerwin van der Werf besluit de zeventienjarige Fay aan het einde van een bloedhete zomer om met haar neef Elvin naar Parijs te reizen. Fay draagt een groot verdriet met zich mee, Elvin heeft een kort lontje, zijn Mitsubishi Sapporo heeft zijn beste tijd gehad. Ze komen dan ook al snel in de problemen: een hoop pech en vreemde ontmoetingen op het sinistere Vlaamse en Franse platteland maken van de reis een beproeving. Als Fay een zestiende-eeuws koorboek uit een klooster steelt, dreigt de boel te escaleren. Maar wat gebeurt er echt en wat zit er in Fays hoofd? ‘Strovuur’ is een roadnovel met de bravoure van de jeugd. Zelden wist een schrijver de stem van een jong meisje zo goed te vangen.

Details

Imprint

Atlas Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

5 februari 2020

ISBN

9789025459536

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 15 min

Bestandsgrootte

515 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Gerwin van der Werf (1969) is columnist, recensent voor 'Trouw' en geeft muziekles op een middelbare school. In 2010 won hij de Nationale Gedichtenwedstrijd. Van zijn vier romans stonden 'Wild' (2011) en 'Een onbarmhartig pad' (2018) op de longlist van de Libris Literatuur Prijs. Van 'Een onbarmhartig pad' zijn de Engelse en Duitse vertaalrechten inmiddels verkocht. In 2019 verscheen zijn roman 'Strovuur'.

Meer auteur Gerwin van der Werf Bekijk alles

De droomfabriek

De droomfabriek

Gerwin van der Werf

€ 12,99

Meer spreker Beatrice van der Poel Bekijk alles

Hartenstrijd

Hartenstrijd

Tracy Rees

€ 12,99
Zijn jongen

Zijn jongen

Carry Slee

€ 12,99
Lekker luisteren op de achterbank

Lekker luisteren op de achterbank

Reggie Naus, Lizette de Koning

€ 8,99
Canvas

Canvas

Marit Vanström

€ 9,99