Bezit
Bezit

Bezit

‘Voor wie deze auteur nog steeds niet heeft ontdekt, is deze virtuoze verhalenbundel een ideaal instapmoment.’ – VPRO Gids

Auteur

Lionel Shriver

Spreker

Adeline van Lier

Vertalers

Marian van der Ster, Karina van Santen

Speelduur

13 uur 21 min

€ 14,99

Beschrijving

In ‘Bezit’ van Lionel Shriver maakt een vrouw een zeer persoonlijk huwelijkscadeau voor haar beste vriend – om vervolgens te ontdekken dat diens jaloerse verloofde haar uit hun leven wil bannen. Een man van middelbare leeftijd die onder het juk van zijn vader leeft, komt erachter dat de veiligheidscontrole op het vliegveld niet de beste plek is om eindelijk eens op je strepen te gaan staan. De ooit hartstochtelijke relatie van een artistiek stel uit Brooklyn wordt verwoest door hun aankoop van een bouwvallig huis. Worden eigendomsverhoudingen de grote politieke en maatschappelijke kwestie van de eenentwintigste eeuw? Bestsellerauteur Shrivers track record als haarscherpe, visionaire schrijver doet vermoeden van wel.

Details

Imprint

Atlas Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

1 mei 2021

ISBN

9789025470951

Taal

Nederlands

Speelduur

13 uur 21 min

Bestandsgrootte

1100 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Lionel Shriver publiceerde onder andere 'Dat was het dan' (genomineerd voor de National Book Award) en de internationale bestseller 'We moeten het even over Kevin hebben', dat bekroond werd met de Orange Prize en succesvol werd verfilmd met Tilda Swinton in de hoofdrol. Eerder verschenen ook de romans 'Big Brother' (2013) en 'De Mandibles' (2016), de verhalenbundel 'Bezit' (2018) en de roman 'De weg van de meeste weerstand' (2020). In juli 2021 is haar nieuwe roman 'Tot de dood ons scheidt' verschenen.

(Foto: Mark Kohn)

Meer auteur Lionel Shriver Bekijk alles

Big brother

Big brother

Lionel Shriver

€ 14,99

Meer spreker Adeline van Lier Bekijk alles

Het laatste woord

Het laatste woord

Boris Dittrich

€ 13,99
Een tweede leven

Een tweede leven

R.C. Sherriff

€ 14,99
Zeg maar Agaath

Zeg maar Agaath

Margôt Ros, Jeroen Kleijne

€ 12,99
Nastja's tranen

Nastja's tranen

Natascha Wodin

€ 13,99