De sekstypiste
De sekstypiste

De sekstypiste

De typiste van een sekstherapeut raakt verliefd op een van diens cliënten, met onstuimige, bij vlagen hilarische gevolgen.

Auteur

Jen Beagin

Spreker

Nova de Wit

Vertaler

Linda Broeder

Speelduur

12 uur 12 min

€ 13,99

Beschrijving

Greta woont in een eeuwenoude, slecht geïsoleerde Hollandse boerderij in Hudson, New York en vult haar dagen met het uittypen van tapes van sekstherapiesessies. Ze raakt al typend achter haar bureau in de ban van zijn nieuwste cliënte, een geremde, getrouwde vrouw met een heftig verleden. Greta, die zelf in haar jonge jaren nogal losgeslagen was, is gefascineerd door het gebrek aan schaamte bij de cliënte. Op een dag herkent Greta de stem van de vrouw bij het uitlaten van haar hond. Opgewonden stelt ze zichzelf voor onder een valse naam en al snel raken ze in een explosieve affaire verwikkeld. Greta is meer zichzelf dan ze ooit bij iemand is geweest. Haar verliefdheid is sterker dan haar schuldgevoel over het bedrog, en ze zal er alles aan doen om de relatie in stand te houden. Kan dat goed gaan?

Details

Imprint

Atlas Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

13 april 2023

ISBN

9789025474973

Taal

Nederlands

Speelduur

12 uur 12 min

Bestandsgrootte

1005 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Jen Beagin debuteerde in 2015 met de roman Pretend I’m Dead. In 2017 ontving ze een prestigieuze Whiting Award. De vertaling van eerste twee romans van Jen Beagin verschenen in 2020 in één band als Stofzuigen in het donker.

Meer spreker Nova de Wit Bekijk alles

Zwaar en licht

Zwaar en licht

Lena Kiefer

€ 12,99
Mijn verleidelijke ex

Mijn verleidelijke ex

Katee Robert

€ 4,99
Een feestelijk foutje

Een feestelijk foutje

Vi Keeland, Penelope Ward

€ 2,99
De laatste kans

De laatste kans

Lauren Asher

€ 11,99