De sekstypiste
De sekstypiste
Nog geen luistervoorbeeld

De sekstypiste

De typiste van een sekstherapeut raakt verliefd op een van diens cliënten, met onstuimige, bij vlagen hilarische gevolgen.

Auteur

Jen Beagin

Spreker

Nova de Wit

Vertaler

Linda Broeder

€ 13,99

Beschrijving

Greta woont in een eeuwenoude, slecht geïsoleerde Hollandse boerderij in Hudson, New York. Ze vult haar dagen met het uittypen van therapiesessies voor een sekscoach die zichzelf Ohm noemt. Ze raakt in de ban van zijn nieuwste cliënte, een geremde, getrouwde vrouw met een heftig verleden. Greta, die zelf ook veel heeft meegemaakt, is gefascineerd door haar stoïcijnse, verfrissende houding ten opzichte van trauma. Op een dag herkent Greta de stem van de vrouw in het honden-park. In paniek stelt ze zichzelf voor onder een valse naam en al snel raken ze in een explosieve a?aire verwikkeld. Greta is meer zichzelf dan ze ooit bij iemand is geweest. Haar verliefdheid is sterker dan haar schuldgevoel over het bedrog, en ze zal er alles aan doen om de relatie in stand te houden

Details

Imprint

Atlas Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

13 april 2023

ISBN

9789025474973

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Jen Beagin debuteerde in 2015 met de roman Pretend I’m Dead. In 2017 ontving ze een prestigieuze Whiting Award. De vertaling van eerste twee romans van Jen Beagin verschenen in 2020 in één band als Stofzuigen in het donker.

Meer spreker Nova de Wit Bekijk alles

Luchtpost

Luchtpost

Chantal Claassen

€ 12,99
Erop of eronder

Erop of eronder

Stefanie van Mol

€ 10,99
Alles of niets

Alles of niets

Stefanie van Mol

€ 9,99
Betovering

Betovering

Kristen Callihan

€ 11,99