Luistervoorbeeld

De Nedergrim

SerieNedergrim deel 1
Auteur Matthew Jobin
Voorlezer Sjoerd Meijer
Speelduur 9u 27m 9s
€ 12,99

Beschrijving

Iedereen in Moervallei is ermee opgegroeid: de legende van de dappere ridder Tristan en de magiër Vithrick, die in een heftige strijd de kwaadaardige Nedergrim verslagen hebben. Nu trekt er opnieuw een donkere schaduw over het dorp. Eerst verdwijnen er dieren, dan zelfs kinderen. De grootste vrees van de dorpelingen lijkt werkelijkheid te worden - de Nedergrim is terug!

Ook Edmonds broertje wordt vermist. Wat moet Edmond doen om zijn broertjes leven te redden? Hij en zijn vrienden trekken ten strijde tegen het kwaad en worden tot het uiterste op de proef gesteld.

In een verhaal dat fans van de Grijze Jager zal aanspreken, weet debutant Matthew Jobin een wervelend fantasy-avontuur neer te zetten dat spannend blijft tot de laatste bladzijde.

Details

ImprintGottmer Uitgeversgroep
UitgeverGottmer Uitgevers
Publicatiedatum 14 juli 2016
ISBN 9789025766665
Taal Nederlands
Speelduur 9u 27m 9s
Bestandsgrootte 779 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Matthew Jobin
Matthew Jobin

Matthew Jobin werd in Canada geboren, maar woont tegenwoordig in Amerika. Hij studeerde antropologie aan de Stanford University en gaf les aan de Santa Clara University in Californië. Hij debuteerde in 2014 met het eerste deel van De Nedergrim-trilogie. Het verhaal is gebaseerd op ervaringen uit zijn jeugd, toen hij graag door de bossen van Canada rondzwierf.

Toon aanbod