Boer Boris, wij willen feest!
Boer Boris, wij willen feest!

Boer Boris, wij willen feest!

Boer Boris, kom eens kijken in de wei. Er waren eerst acht schapen en nu is er eentje bij!

Serie

Auteur

Ted van Lieshout

Spreker

Ted van Lieshout

Speelduur

0 uur 4 min

€ 3,99

Beschrijving

'Boer Boris, wij willen feest!' is het vierde deel in de razend populaire en bekroonde prentenboekenreeks van Ted van Lieshout en Philip Hopman. Eerdere delen in de serie werden bekroond met een Vlag & Wimpel en uitgeroepen tot Prentenboek van het Jaar.

'Boer Boris, kom eens kijken in de wei. Er waren eerst acht schapen en nu is er eentje bij!' Er is een lammetje geboren. Is dat geen reden voor een feest? Boer Boris vindt van niet. Hij heeft helemaal geen tijd, want het is druk op de boerderij. Maar wat is er dan wél voor nodig om een feestje te vieren? 'Boer Boris, wij willen feest!' verscheen eerder onder de titel 'Boer Boris wil geen feest!' en is geschikt voor luisteraars vanaf 3 jaar.

Ted van Lieshout heeft een enorm en veelvuldig bekroond oeuvre op zijn naam staan, maar voor heel jonge kinderen schreef hij nog maar weinig. Met 'Boer Boris' bewijst hij dat hij ook dat uitstekend kan: hij weet precies die dingen te benoemen die een peuter boeien en verstaat de kunst om zelfs in een tekst voor zulke jonge kinderen nog humor te verwerken. Ook illustrator Philip Hopman heeft voor zijn werk al vele prijzen ontvangen, waaronder de prestigieuze Max Velthuijs-prijs voor zijn gehele oeuvre.

Details

Imprint

Gottmer

Uitgever

Gottmer Uitgevers Groep b.v.

Publicatiedatum

8 augustus 2022

ISBN

9789025777548

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 4 min

Bestandsgrootte

6 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Meer auteur Ted van Lieshout Bekijk alles

Het derde grote Boer Boris luisterboek
€ 8,99
Het tweede grote Boer Boris luisterboek
€ 8,99
Het eerste grote Boer Boris luisterboek
€ 8,99
Beitelaar

Beitelaar

Ted van Lieshout

€ 11,99