Patroon
Patroon

Patroon

'Patroon' is een indringend luisterboek voor jongeren vanaf 13 jaar, over een heftige gebeurtenis tussen twee beste vrienden en mysterieus familiegeheim.

Auteur

Marco Kunst

Spreker

Alex van Bergen

Speelduur

3 uur 43 min

€ 13,99

Beschrijving

Luister naar 'Patroon', een indringend boek voor jongeren vanaf 13 jaar, over een heftige gebeurtenis tussen twee beste vrienden en mysterieus familiegeheim. Marco Kunst (bekend van 'Het verlangen van de prins' en 'Offline') toont zich een veelzijdig auteur met dit diepgaande verhaal. 'Patroon 'werd in 2023 bekroond met een Zilveren Griffel.

In een melige bui besluiten Mylo en zijn beste vriend Mees tot een experiment: met niets anders dan een hamer en een tang vuren ze een kogel af. Het gaat gruwelijk mis, Mees krijgt de kogel in zijn hoofd en sterft. Mylo moet verder leven zonder zijn vriend en mét een enorm schuldgevoel. Mylo's opa blijft hem steunen en samen gaan ze op reis. Naar Amerika, het land waar opa's roots liggen en waar Mylo's vader woont, die hij nooit eerder heeft ontmoet. Maar een reis die bevrijdend zou moeten zijn na de onvoorstelbare gebeurtenissen thuis, legt juist een gruwelijk geheim bloot. Een geheim waarin opa al zijn hele leven gevangen zit en dat alles te maken blijkt te hebben met de dood van Mees. Lukt het Mylo om te ontsnappen aan het patroon dat zijn familie al drie generaties in zijn greep houdt?

Details

Imprint

Gottmer

Uitgever

Gottmer Uitgevers Groep b.v.

Publicatiedatum

8 februari 2023

ISBN

9789025778262

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 43 min

Bestandsgrootte

306 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Meer auteur Marco Kunst Bekijk alles

Het verlangen van de prins
€ 10,99

Meer spreker Alex van Bergen Bekijk alles

Een ingrediënt voor moord

Een ingrediënt voor moord

Tom Hillenbrand

€ 12,99
Leviathan

Leviathan

Paul Auster

€ 14,99
Moord aan tafel

Moord aan tafel

Tom Hillenbrand

€ 12,99
Een dodelijke delicatesse

Een dodelijke delicatesse

Tom Hillenbrand

€ 12,99