Rugzwemmen
Rugzwemmen

Rugzwemmen

'Rugzwemmen' is het fictiedebuut van Zilveren Griffel-winnaar Marc ter Horst, een verhaal over een jonge tiener tegen de achtergrond van de klimaatproblematiek die zo veel jongeren bezighoudt.

Auteur

Marc ter Horst

Spreker

Cathalijne de Sonnaville

Speelduur

4 uur 46 min

€ 14,99

Beschrijving

'Rugzwemmen' is het fictiedebuut van Zilveren Griffel-winnaar Marc ter Horst, een meeslepend en fris geschreven verhaal over een jonge tiener tegen de achtergrond van de klimaatproblematiek die zo veel (jonge) mensen bezighoudt.

In de kinderwagen ging Noor al mee naar demonstraties voor het klimaat. Maar nu ze op de middelbare school zit, is ze helemaal klaar met de spandoeken en de sombere nieuwsberichten. Alleen in het water kan ze de zorgen van zich af laten glijden. Met vage cursussen, spirituele stenen en een zomerkamp proberen haar ouders haar op te vrolijken, maar Noor trekt liever haar eigen plan. Terwijl haar vriendinnen naar de zon vliegen, trekt zij er in haar eentje op uit. Zo leert ze de eigenwijze Tim beter kennen en ontdekt ze dat er genoeg is om blij van te worden, ook in tijden van hittegolven, overstromingen en ouders die denken dat ze wel weten wat goed voor je is.

Voor zijn informatieve kinderboeken ontving Marc ter Horst vele prijzen, waaronder een Glazen Globe voor 'Palmen op de Noordpool' en een Zilveren Griffel en een Woutertje Pieterse-nominatie voor 'Viruswereld'. Zijn boeken worden over de hele wereld vertaald.

Details

Imprint

Gottmer

Uitgever

Gottmer Uitgevers Groep b.v.

Publicatiedatum

14 juni 2023

ISBN

9789025778811

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 46 min

Bestandsgrootte

393 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Meer spreker Cathalijne de Sonnaville Bekijk alles

Lekker niet perfect

Lekker niet perfect

Mirjam Aarts

€ 12,95
Het meisje in de blauwe jas
€ 12,99
Leven zonder je masker

Leven zonder je masker

Ellie Middleton

€ 10,99
Liefs van mij

Liefs van mij

Jessica Saunders

€ 14,99