Luistervoorbeeld

Woezel & Pip: Op zoek naar de Sloddervos

SerieWoezel & Pip
Auteur Guusje Nederhorst
Voorlezer Dinand Woesthoff
Speelduur 1u 47m 16s
€ 10,99

Beschrijving

Verrassing! Charlie, het kleine neefje van Woezel en Pip komt logeren. De Wijze Varen is bijna jarig, dus het is groot feest! Maar dan blijkt het cadeau spoorloos verdwenen. Komt het soms door… de Sloddervos? Die pakt alles wat je niet opruimt, heeft de Wijze Varen gezegd.

Woezel en Pip geloven er niks van. Maar er verdwijnen steeds meer spullen. Bestaat hij dan toch...? Zonder cadeau is het geen feest. Samen met hun vriendjes gaan Woezel en Pip op zoek naar de Sloddervos.

Details

ImprintLeopold
UitgeverUitgeverij Leopold
Publicatiedatum 14 juni 2017
ISBN 9789025873448
Taal Nederlands
Speelduur 1u 47m 16s
Bestandsgrootte 147 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Guusje Nederhorst
Guusje Nederhorst

Guusje Nederhorst (1969-2004) was een populaire Nederlandse actrice en auteur/bedenkster van Woezel & Pip. Ze schreef de verhalen over de beste vriendjes vlak voor haar overlijden in 2004.

Ter nagedachtenis aan Guusje is een jaar hierna het eerste Woezel & Pip-boek uitgebracht. Het bleek een groot succes waarvan in de afgelopen jaren meer dan 250.000 exemplaren verkocht werden.

De originele verhalen en de belevingswereld die Guusje heeft bedacht hebben als inspiratie gediend voor schrijvers Dinand Woesthoff en Louise Geesink, die sinds 2005 de Woezel & Pip-verhalen schrijven. Deze worden door illustrator Wil Raymakers voorzien van de herkenbare en kleurrijke illustraties.

Toon aanbod