Luistervoorbeeld

Fright Night

Auteur Maren Stoffels
Voorlezer Maren Stoffels
Speelduur 3u 27m 15s
€ 10,99

Beschrijving

Wat is je grootste angst? Ik weet het antwoord nu.

Een groepje vrienden geeft zich op voor een fright night: ze brengen de nacht door in een bos, waar ze worden geconfronteerd met hun grootste angsten. Wat gebeurt er als die angsten veel te dichtbij komen?

Vijf jongeren gaan het bos in.
Een van hen zal de nacht niet overleven.
En een van hen is de moordenaar.

Details

ImprintLeopold
UitgeverWPG Kindermedia
Publicatiedatum 28 januari 2020
ISBN 9789025879310
Taal Nederlands
Speelduur 3u 27m 15s
Bestandsgrootte 189 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Recensies uit de pers

"Het zal de fans van Wallis de Vries – en dat zijn er heel veel – niets uitmaken. Voor mij echter moet de publiekslieveling en meervoudig bekroonde jeugdthrillerauteur nu haar meerdere erkennen in Maren Stoffels." (Levende Talen Magazine.)

Over de auteur
Photo Maren Stoffels
Maren Stoffels

Maren Stoffels (1988) groeide op in haar geboortestad Amsterdam bij haar ouders en oudere broer Wadse. Zodra Maren kon schrijven deed ze het. Op haar negende maakte ze haar eerste boek, over een eskimootje dat zijn vader zoekt. Via auteur Hans Kuyper zocht ze contact met uitgeverij Leopold. Die publiceerde in 2005 haar eerste boek Dreadlocks & Lippenstift. Sinds dit eerste boek zijn er veel boeken van Maren Stoffels verschenen. De laatste jaren schrijft ze thrillers voor jongeren (12+), waaronder Escape Room, Fright Night en Room Service. Met deze thrillers werd ze meermaals genomineerd voor de Prijs van de Jonge Jury.

Toon aanbod