Luistervoorbeeld

De Wisselaar

Vertel niemand wat je gaat doen
Auteur Maren Stoffels
Spreker Dennis Willekens
Speelduur 3u 58m 24s
€ 11,99

Beschrijving

Anders ontdekt dat hij een Wisselaar is: hij kan van leven wisselen met iemand anders. Al snel krijgt hij zijn allereerste opdracht, maar is Wisselen wel zo leuk als het lijkt? Plotseling in een ander leven terechtkomen kan heel gevaarlijk zijn…
Als Wisselaar is er één gouden regel waar je je aan moet houden: je vertelt niemand over je gave. Maar hoe moet Anders zijn nieuwe leven geheim houden voor zijn tweelingbroer?

Eerste deel in dé nieuwe serie voor 9+ van Maren Stoffels.

Details

ImprintLeopold
UitgeverWPG Kindermedia
Publicatiedatum 28 april 2022
ISBN 9789025883966
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 10 tot 12 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 3u 58m 24s
Bestandsgrootte 327 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Maren Stoffels

Maren Stoffels (1988) groeide op in haar geboortestad Amsterdam bij haar ouders en oudere broer Wadse. Zodra Maren kon schrijven deed ze het. Op haar negende maakte ze haar eerste boek, over een eskimootje dat zijn vader zoekt. Via auteur Hans Kuyper zocht ze contact met uitgeverij Leopold. Die publiceerde in 2005 haar eerste boek Dreadlocks & Lippenstift. Sinds dit eerste boek zijn er veel boeken van Maren Stoffels verschenen. De laatste jaren schrijft ze thrillers voor jongeren (12+), waaronder Escape Room, Fright Night en Room Service. Met deze thrillers werd ze meermaals genomineerd voor de Prijs van de Jonge Jury.

Toon aanbod