De Gorgels
De Gorgels

De Gorgels

Fantasierijk en spannend jeugdboek over de avonturen van een jongen met superogen die vreemde, harige wezentjes kan zien… En ze bestaan echt! Het eerste kinderboek van bekende cabaretier Jochem Myjer.

Serie

Gorgels deel 1

Auteur

Jochem Myjer

Spreker

Jochem Myjer

Speelduur

2 uur 34 min

€ 14,99

Beschrijving

Midden in de nacht wordt Melle wakker. Er zit een vreemd wezentje op de rand van zijn bed. Het lijkt wel een bolletje wol, met armpjes en beentjes en twee harige, puntige oren. Maar als Melle het licht aandoet, is het wezentje verdwenen. Als hij er op school over vertelt, lacht iedereen hem uit. Zelfs papa, die bioloog is, zegt dat het onzin is, dat zulke wezentjes niet bestaan. Maar Melle weet zeker wat hij gezien heeft…


Een fantasierijk en spannend avontuur over Gorgels, Brutelaars en een jongen met superogen, van Jochem Myjer. Geïllustreerd door Rick de Haas, bekend van Mees Kees, en natuurlijk De Gorgels.

Bekroond door de Nederlandse Kinderjury.

Jochem Myjer is een van 's lands grootste en meest geliefde komieken. Hij staat voor uitverkochte zalen, tot de nok toe gevuld met jong en oud. Zijn boeken over de Gorgels zijn inmiddels net zo geliefd.

Details

Imprint

Leopold

Uitgever

WPG Kindermedia

Publicatiedatum

25 april 2023

ISBN

9789025885502

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 34 min

Bestandsgrootte

353 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Meer auteur Jochem Myjer Bekijk alles

De Gorgels en het geheim van de gletsjer
€ 14,99

Meer spreker Jochem Myjer Bekijk alles

De Gorgels en het geheim van de gletsjer
€ 14,99