Stop met aardig zijn
Stop met aardig zijn

Stop met aardig zijn

Een bekende valkuil: je richt je op andermans verwachtingen en bent altijd aardig. Je vergeet wat je zelf wil; angst en negatieve gevoelens liggen op de loer. Hoe doorbreek je deze negatieve spiraal?

Auteur

Thomas d' Ansembourg

Spreker

Kevin Hassing

Speelduur

8 uur 0 min

€ 15,00

Beschrijving

Een bekende valkuil: je richt je op de verwachtingen van anderen en bent dus altijd aardig en vriendelijk. Je vergeet wat je zelf wilt; angst en negatieve gevoelens liggen op de loer. Deze negatieve spiraal doorbreek je met de methode van geweldloze communicatie. Je leert te vertrouwen op je eigen gevoelens en behoeften. Zo kun je bepalen wat goed voor je is. Dit geeft duidelijkheid: voor jezelf, je familie en collega’s. Zeggen wat je denkt, voelt en nodig hebt maakt je leven gelukkiger.

Details

Imprint

Ten Have

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

7 februari 2019

ISBN

9789025906849

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 0 min

Bestandsgrootte

440 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Kevin Hassing is naast auteur ook acteur. Hij was te zien in GTST, Cas en Centraal Medisch Centrum. Ook spreekt hij luisterboeken en tekenfilms in, waaronder als Dave in Alvinnn and the Chipmunks. Door het inspreken van luisterboeken raakte Kevin zo geïnspireerd dat hij zijn eigen kinderboek wilde schrijven. Met de succesvolle Mus & Kapitein Kwaadbaard-serie schreef hijeen spannend piratenavontuur voor jongens en meisjes.

Het tweede deel in de Mus & Kapitein Kwaadbaard-serie, won de Kinderjury 2022, in de categorie 10-12 jaar. Het derde deel, Mus & Kapitein Kwaadbaard en de Amorfe, staat op de tiplijst voor de Kinderjury 2023, in de categorie 10-12 jaar.

Meer auteur Thomas d' Ansembourg Bekijk alles

Word een goede ouder

Word een goede ouder

Thomas d' Ansembourg

€ 14,99

Meer spreker Kevin Hassing Bekijk alles

Rivieren van zand

Rivieren van zand

Chris Kooi

€ 14,99

Wondermond

Anne-Gine Goemans

€ 14,99
Van onder naar boven

Van onder naar boven

Kevin Hassing

€ 9,99
Grimwoud

Grimwoud

Jennifer Killick

€ 11,99